2016. július 14., csütörtök

Logikai játékok

Logikai játékok

Logikai játékok ingyenes online minőségi gyűjteménye! Rengeteg játék megoldással - részletes leírás magyar nyelven! Mahjong variációk (Mahjong Connect, Mahjong Titans, Tea Mahjong stb.), pasziánsz, sudoku, izgalmas fejtörők és instant agytornát kínáló matekos játékok is vannak gyűjteményünkben. Olyan online játékok is rejtőznek itt, mint a népszerű Bubble Shooter buboréklövő, a Snow Queen zuhatagjáték, vagy a klasszikus, személyes játékok , a sakk és a malom. Ezekkel tényleg érdemes játszani, az Internet legjava válogatva.


Logikai játékok

Játsz a legjobb online logikai játékokkal és más játékokkal ingyen, az Ingynesjatek. Fejlesztő játékok amikkel a gyerekek szívesen játszanak, játék közben fejleszti őket (észrevétlenül). Kreatív játékok , logikai játékok , társasjátékok, szerepjátékok, gondolkodó és könnyed családi társasjátékokat is találsz nálunk. A feladatod az ingyen golyós játékok ezen részében, hogy szedd össze az összes pontot a kis labdával.


Gurítsd úgy a kis szőrmókokat, hogy mindegyik felvegye azonos színű társát az ingyen logikai játékok ezen típusában. Ezek a logikai kvíz játékok , elég nagy fejtörést fognak okozni neked! Szereted a becsapós, beugratós logikai kvíz kérdéseket? Most akár játékosan is belemerülhetsz a fejtörők világába.


A játékboltunkban kapható logikai játékok leginkább a kisebb korosztály agytekervényeit tornáztatják meg A Titkok temploma Trükkös torony Csúcsforgalom Camelot Junior Castle Logix stb Lepje meg gyermekét a kínálatunkban kapható ügyességi játékok egyikével akár már holnap! Ne habozz, térj be hozzánk! Mozgasd a nyíllal a számokat, és ha két azonos szám érinti egymást, akkor azok összeadódnak (összeolvadnak).


Keresd meg a párokat, de csak azt tudod levenni, ami a szélén vagy a tetején van a kupacnak. Az igazán jó logikai és készségfejlesztő játékok , társasjátékok webáruháza! Ajka, és a környező városok (Veszprém, Pápa, Tapolca) vásárlóit kiszolgáló játékboltunk sikeres működésére építve, egy olyan logikai és készségfejlesztő játék webáruház létrehozása volt a célunk, amit nem csak az olcsó árak, a regisztráció nélküli vásárlás, hanem a. A logikai játékok fontosságáról és fejlesztő hatásairól napjainkban egyre többet hallani, valamint egyre több fórumon hívják fel a szülők figyelmét, hogy mennyire is fontos a kellő hangsúlyt fektetni a gyermekeink logikai fejlődésére. Itt megtalálhatod a legjobb játékokat az egész család részére! Vannak például játékaink lányoknak, öltöztetős játékok , állatos játékok , sminkes játékok , és kalandjátékok.


A fiúknak pedig nagyon tuti versenyzős, akció és sport játékaink vannak. Ezek a játékok egész biztosan nem azoknak szólnak, akik a lustulást és a végtelenségig leegyszerűsített játékokat kedveli. Az online logikai játékokban az intelligenciahányadosod hamar használatba kerül, hiszen a szellemi képességeidet kell bizonyítanod a logikai kihívások megoldásánál. Motion Timer mutatja mikor jön a következő. Játssz a böngésződben, változatos kategóriákban.


Ingyenes online játékok mindenkinek! A legjobb mahjong, logikai , ügyességi, akció flash játékok egy helyen! Memória 4x- online fejtörő. Nem érteni a matekot nem menő!


A logikai készlet elemeit az egész játéktáblán tesszük le. Most nem sorban, hanem lóugrásban közlekedünk majd. Ebben a variációban először húzunk, utána megnézzük, hova érdemes lépnünk, hogy a kártya állítása igaz legyen. Csak időt kell szánni rá!


A pool trió harmadik tagja, az egyetlen ami pontozáson alapul, és taktikailag is hoz újdonságot a másik kettőhöz képest. Szórakoztató online tanulás gyerekeknek. Játék 1x1: ingyenes matek játékok , alapműveletek (összeadás, osztás, szorzás, kivonás) gyakorlása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések