2016. július 1., péntek

Eladó ingatlan 20 kerület brassó utca

Eladó ingatlan 20 kerület brassó utca

Eladó még ez az ingatlan ? Köszönjük a visszajelzésedet! Brassó utca közelében, m2-es. A ház igényesen átgondolt tervek alapján. A 3nm-es telken áll egy előkertes nm hasznos alapterületű fedett teraszos ház, mögötte egy újonnan épült távirányítós garázs és hozzá. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Eladó ingatlan 20 kerület brassó utca

Budapest, ingatlan , eladó , lakás, mBudapesti Lakáskulcs ingatlan és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant. Kánai út közelében eladó , egy nm-es, szobás lakás. Rugalmas, kedves, segítőkész és minden rigojánkkal megküzd. Infrastrukturálisan a lehető legjobb helyen van az ingatlan a Helsinki út mellett, de mégis csendes családias környezetben.


Ft Csepel-Szabótelep, XXI. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. BAH csomópont közelében egy ’60-as években épült, lakásos, lakószintes lift nélküli társasház 3. Az ingatlan már elkelt archiv hirdetés.


Vízi-városában egy szobás, két erkélyes nm-es világos lakás, infrastrukturálisan nagyon jó helyen van, az épületet folyamatosan karban tartják, tavalyi évben az erkélyeket újították fel, nagyon szép belső udvarral rendelkezik. Sky Trade ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Balla Ingatlaniroda ingatlan kínálata. Lakóingatlan-Forgalmazó Kft. Szent Imre herceg utca alapterület. Hármashatárhegy tetején összközműves építési saroktelek eladó. Közlekedési szempontból két utca felől közelíthető meg.


A telek alapterülete 2nm-el bővíthető Beépíthetős. Az utca zsákutca, kifejezetten csendes és nyugodt. A beruházó cég saját hitelekkel nem rendelkezik, önerőből építjük házainkat, projektet kivitelezünk. Az Ön által megtekintett eladó Budapest, XXI. Rákóczi Ferencről nyiló utca ) családi ház szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba).


A családi házról db kép tekinthető meg. Leírás Sasadon A Dayka G. Sas-hegyen természetvédelmi terület mellett épült lakóparkban található a lakás. Nagy teraszos, hivatalosan nm-es, valóságban nm-es, két szobás. Pesterzsébet kedvelt részén, Gubacsipusztán egy saját tulajdonú 365nmtelken lévő, éve épült szintes,.


Eladó ingatlan 20 kerület brassó utca

CSIngatlan Kft ingatlan kínálata. Alapterület (m²) - Keresés. Szántó Kovács János utca. A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt jelentős előnye, hogy a jelenleg is létező meglévő épület teljeskörű, műszakilag igényes átépítését követően kerülnek átadásra az egyes apartmanok, melyek időközben már bejegyzésre is kerültek különálló társasházi önálló albetétenként az ingatlan -nyilvántartásba.


Keressen oldalunkon és kérjen visszahívást a hirdetőtől! Segítünk lakás, családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések