2016. július 6., szerda

Chrome szinkronizálás nem működik

Chrome szinkronizálás nem működik

A javításhoz ellenőrizze, hogy a Chrome -ot nem tiltotta-e le a számítógépén lévő víruskereső vagy más program. Ezt követően tudja meg, hogyan szabadulhat meg a problémás programoktól , és hogyan tilthatja le a hasonlók telepítését a jövőben. Ha a szinkronizálás nem működik vagy szünetel, próbálja ki az alábbi javítási lehetőségeket.


Szinkronizálás folytatása. Chromebookján megmarad összes könyvjelzője, alkalmazása és bővítménye, de a továbbiakban ezek az elemek nem jelennek meg az Ön által használt más Chromebookokon. Az internetkapcsolat ellenőrzéséhez nyissa meg valamelyik böngészőt (például a Chrome -ot vagy a Firefoxot), és töltsön be valamilyen webhelyet. Ha a webhely nem tölt be, illetve ha Ön nem tud csatlakozni, keressen további információt a Wi-Fi-, illetve mobilhálózathoz való csatlakozásról. Ha a webhely más böngészőben működik , lépjen a következő fejezethez The problem only happens in Firefox.


Ha úgy tűnik, hogy a OneDrive- szinkronizálás hosszú időre elakadt, és semmi más nem működik , próbálja meg alaphelyzetbe állítani. Vegye figyelembe, hogy az alaphelyzetbe állítással a OneDrive újra szinkronizál minden OneDrive-fájlt, ami a szinkronizálandó fájlok számától függően hosszabb időt igénybe vehet. A könyvjelzőket azért mentsd ki külön is, illetve a bővítmények beállításait is mentsed el, mert bár a bővítményeket leszinkronizálja, azok beállításait viszont nem szinkronizálja a chrome, így újra be kell őket állítgatni. További információkat tudhat meg a Chrome -ról, ha megnézi útmutató videóink széles választékát. Ma reggel óta nem működik a Chrome -om és eléggé zavar.


Megnyitom, de nem történik semmi, nem hozza be a kezdőoldalt, ha könyvjelzőre kattintok vagy beírok egy honlapot akkor se hoz be semmit. A Chrome könyvjelzők nem törlődnek - néha előfordulhat, hogy nem tudja törölni a Chrome könyvjelzőit a számítógépen. Ha ez megtörténik, állítsa vissza a Chrome -t vagy telepítse újra. Megcsináltam ezeket a beállításokat, utána már a Chrome is működött, de szerintem függetlenül a Comodos beállításoktól, nem hinném, hogy köze van hozzá.


A gép újratelepítés előtt az volt a gondom, hogy amikor alvó állapotból indítottam a gépet, percekbe telt, mire felcsatlakozott a wifire. Jövőhéten teszem újra a gépet és szeretném lementeni a Chrome minden beállítását, jelszavát, könyvjelzőjét stb. Tökéletesen működik más böngészőn minden. A chrome is teljesen hibátlanul működött eddig ahogy a többi is. Valójában pedig nem vagyok az új verziók híve.


A laptopomon is már win8-as van és azzal egyáltalán nem vagyok megelégedve. Windows-ot installáljak be. Volt, hogy ezeket töröltem mivel nem fogom őket használni de ha nálad olyan van amit későbbiekben használnál akkor az nyugodtam maradhat, kikapcsolt állapotban még frissülni sem fog a kiegészítő. Eddig soha semmi gond nem volt vele, és a többi böngésző simán megy.


Az a gyanúm, hogy valami rászállt. Persze nem mindenható az eljárás, de az esetek többségében szépen működik. Győződjön meg arról, hogy a „Naptárak” és a „Kontaktok” beállítás engedélyezve van, majd ellenőrizze ismét a szinkronizálás állapotát.


Ha működik , akkor kész is van! Ha nem látja a „Naptárak” beállítást, elképzelhető, hogy az e-mail-cím IMAP-fiókként lett hozzáadva. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Pillanatkép riasztás Foscam APP-ban (előfizetett csatorna esetén csak) 2. Időzített DST szinkronizálás 4. Valószínűleg az Edge valamelyik frissítése tette tönkre, mert korábban nem volt ezzel baj. Chrome szinkronizálás hiba Chrome egy hét alatt harmadszor dob ki a fiókomból, azzal hogy a szinkronizálási adatok elavultak: Ami a rosszabb, hogy az összes Cookie-t is elfelejti általában, így léphetek be mindenhova újra. Előtte semmi probléma nem volt vele, mi lehet ennek az oka? Nem működik a jelszavak szinkronizációja a Firefox for Androidban.


Chrome szinkronizálás nem működik

A jelszavak szinkronizálása a Firefox for Androidon mesterjelszó beállítása esetén nem működik. Ez még nem volt a gépen, amikor az a fertőzés történt. Korábban ennek az áthidalására volt használható a Cydia-ban elérhető NemusSync nevű progi, csak ez 3. Véleményét nagyra értékeljük.


Ha hiányol valamilyen funkciót a Posta és a Naptár appból, vagy ha egy funkció nem megfelelően működik , elküldheti visszajelzését közvetlenül a Posta és a Naptár csapatának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések