2016. július 12., kedd

Bajai eladó lakás a parti utcában

Eladó lakást keresel Belváros városrészben? Baja) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Bajai eladó lakás a parti utcában

Baja belvárosában, csendes utcában egy lakásos társasházban EladÓ egy kétszintes 140nm-es lakás. Alsó szinten: kamra, wc, zuhanyzó-kézmosó, amerikai konyha és nappali-étkező található. Az 5négyzetméteres telken található teljesen különálló lakás. Központi részén a Blahától percre a Bacsó Béla utcában eladó , egy nm-es emeleti szobás összkomfortos klímás lakás kb éve épült liftes társasházban.


Akár bútorozottan is eladó a lakás , maradna a nagy ruhás gardrób szekrény és a nagyszoba bútor valamint a légkondi amely a nyári estéken biztosítja a hűvöset. Az ingatlanhoz erkély, és loggia is tartozik. Lakás vagy házrész csere lehetséges, 1millió forintos ráfizetéssel. A lakás felújítandó állapotú, jelenleg nem lakott, így gyorsan birtokba vehető. DOM Ingatlaniroda - Eladó bajai ingatlanok, eladó bajai lakás , eladó bajai családi ház, továbbá baja környéki eladó házak, pécsi ingatlanok Eladná, bérbe adná ingatlanát?


Töltse ki az alábbi adatokat és máris viszahívjuk! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Duna- parti környezetben, modern stílusú új épület 6. Fűtését házközponti kazán biztosítja, egyedi méréssel, közös.


Alsórákoson, a Bosnyák tértől pár perce, a Telepes utcában eladó anyagilag rendezett, karban tartott, polgári ház második emeletén egy nm-es, külön bejáratú szobás, utcai nézetű, világos lakás. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Pécs lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás ) listázta. Pécs aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Leírás Bács-Kiskun megye Nemesnádudvar szívében, csendes nyugodt utcában eladó 1m2-es családi ház. A felújítandó ingatlan egy 9m2-es összközműves telken helyezkedik el.


Bajai eladó lakás a parti utcában

Az otthon melegét gáz-konvektor biztosítja. Baja Újvárosi lakótelepen a Vásárhelyi Pál utcában első emeleti négyzetméteres szobás lakás eladó. Bajai nm-es ház eladó 11.


Holt Tisza parti nyaraló. A 8nm telket gyümölcsfák, szőlő lugasok borítják. Balaton parti ingatlanok belváros közeli eladó. A ház alatt pince található.


Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést Két különálló nm-es apartman, egy helyrajzi számon, frissen felújított állapotban remek lehetőség azoknak, akik befektetnének, hiszen a lakás mindig kiadható lesz, a házban a rövidtávú bérbeadás engedélyezett! A Kapás a Cordia által épített olyan lakópark, mely kiváló elhelyezkedésével méltán jelent vonzó lehetőséget azoknak, akik Buda eleganciájára vágynak. Kapás utcában található, innen is kapta nevét. Eladó Siófok-Fokihegyen, Koch Róbert utcában kétszobás, m2-es lakás. Jellemzők: magasföldszinti szélső lakás fűtéskorszerűsítés megtörtént egyedi mérők, egyénileg szabályozható fűtés.


Zugló szívében az önkormányzat közelében felújított tégla lakás eladó ! Csendes kis utcában , a Zuglói önkormányzathoz közel eladó kevés lakásszámú masszív téglaépületben első emeleti, műszakilag felújított szobás kedvező rezsijű lakás. A korszerű műanyag nyílászáróknak és a. Baja, Homokváros, földszintes, szobás lakás , eladó ! Baja alvégi városrészén eladásra kínálunk egy felújított, m2-es, kétszobás, egyedi. Baján, a Kölcsey utcában , 3. Eladó Székesfehérvár Palotaváros Sziget utcában m szobás, erkélyes lakás.


Az erkély a Magma sportcentrum felé néz, a kilátást nem gátolja egy másik lakóház. Kiváló állapotú, központi helyen, a belvárostól perc sétára, a 9. Télen kifejezetten meleg, nem egyedi mérős. Eladó a Bajcsy Zsilinszky utcában egy második emeleti tégla lakás. A lakás alapterülete 39m ehhez tartozik egy szoba erkéllyel, konyha, WC, fürdő és egy spájz.


Az épület kívülről szigetelt, a fűtést gázkonvektor biztosítja. Szigethalmon aszfaltos összközműves csatornázott csendes utcában , a központhoz és HÉV megállóhoz közel 1nm-es tégla építésű, két külön fallal épült (közte légréssel!) kétszintes családi ikerház szuterénnel, nm-es garázzsal valamint egy teljesen különálló összkomfortos nm-es lakható épülettel eladó. Ez a kis házikó jelenlegi állapotába i lakható! Szarvason, a Malom utcában szobás, igényes kivitelezésű, sorházi lakás eladó.


Bajai eladó lakás a parti utcában

Szarvason, városközponthoz közel, kétszobás, összkomfortos kertes ház eladó. Szigony utcában , a Corvin negyed mellett eladó egy 10. Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések