2016. július 21., csütörtök

Engedd el és a tiéd lesz

Engedd el és a tiéd lesz

Azt gondolom, hogy ha Ő korábban otthagyta volna a barátnőjét és összejöttünk volna, szinte biztos hogy megcsalt volna engem és lehet, hogy még ehhez az exéhez is visszament volna egy idő után. Engedd el , s a tiéd lesz örökre. Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.


Engedd el és a tiéd lesz

Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Most már tudom, csak akkor és annak sikerül ezt valóban megérteni, éreznie, ugyanakkor elfogadnia, ha valóban átéli. Az elengedés az életed részévé válik. Adj neki energiát, és még több lesz.


Ragaszkodni, na azt tudunk. Nap és a Föld közötti távolság pontosan 108-szor akkora, mint a Nap átmérője. Ezt családi kapcsolatoknál nem biztos, hogy meg akarod tenni, ezért ilyenkor azt javaslom, hogy legyél olyan, mint a tűz.


A gyermeki énünk nem tűnik el , úgy fest ez most is ugyan olyan jól működik, mint korábban. Azt mondják, ha valamiért meg kell küzdenünk, az sokkal értékesebb lesz , mire megkapjuk. Szerintem inkább útközben átalakul, és mire a végére érsz már nem az a fontos mennyire akarta hanem, hogy mit is adott az úton mire odaértél. Ezen a héten a tiéd lesz a főszerep.


Ne engedd , hogy bárki is kihasználjon érzelmileg. Koncentrálj a lelki és fizikai egészséged támogatására. Music: Cico és a Nomad. A szavaknak hatalma van, fájhatnak és gyógyíthatnak “A szavaknak megvan az ereje, hogy pusztítsanak és gyógyítsanak. Amikor a szavak igazak és kedvesek, meg tudják változtatni a világot.


Engedd el és a tiéd lesz

Az egód diktálja,különb vagy mindentől Ki mondja,ki érti,mi lesz ezután A válasz honnan jön? Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célo majd engedd el. Higgy abban, hogy megvalósul, majd engedd el. Bízz benne és engedd el.


Azokat a bátor Rákokat, akik kezükbe veszik a sorsukat, megjutalmazzák majd a csillagok. Az év folyamán többször is kopogtatni fog az ajtódon egy másik városban vagy országban végezhető munka. Vedd észre, ha kapo és fogadd el , engedd magadba.


Egyszer pedig eljön majd a nap, amikor adsz, és az adja vissza, akiért a világot kimozdítanád a helyéről anélkül, hogy bárki élete sérülne. Ebben a mérhetetlen mennyiségű esőzésben iszonyat megfáztam ma, de azért szeretnék mindenképp szép hétvégét kívánni és tudatni, főleg veletek kedves hölgyek, hogy a kedvesség, az alap udvariasság iszonyú menő ám, és baromi ciki más nők ellen áskálódni, rosszindulatúnak lenni, irigykedni, kegyetlenkedni függetlenül attól mennyire nem szimpi nekünk az a másik nő. Mester, én ebbe most belehalok. Abba, hogyan engedd el az EX-ed?


A múlt, a közös élmények, a jelenléte, a csodás energiája, az illata, az együtt töltött intim percek, a közös terveink, mind elszálltak. Mérgesen csapta be maga után az ajtót, amint felért a hálókörletébe. Hálát adott McGalagonynak, amiért a mai napon hagyhatta el a gyengélkedőt, hiszen Ginny és a többiek csak a holnapi vacsorára érkeznek vissza, így volt majdnem két egész napja arra, hogy gondolkodhasson.


Helyreáll tested és lelked tökéletes egészsége Boldog, kiegyensúlyozott emberré válsz, akinek sikerül elérni céljait és bármit megvalósíthat. Egy egyszerű és könnyen elsajátítható technika, mellyel azonnal megváltoztathatod az életed! A korlátozott létszám maximum fő. De van olyan, amelyet befogadsz magadba, és megtermékenyít.


Van, amit csak elolvasol. Benned növekszik, te érlele és te is hozod világra majd. Ha már az elején túl mohón nyitsz neki ajtót, belép a lelkedbe, sétálgat egy kicsit, aztán elmegy. A szerelem nem más, mint játék.


Senki sem járhatja az utadat helyetted. Magunknak kell járnunk az utat. Mert az a Szerelem amit csak Te tartasz egyedül, az nem lesz a Tiéd sohasem. Akkor a tiéd a győzelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések