2016. január 14., csütörtök

Vágy valaki iránt

Vágy valaki iránt

A napot, amikor összetört a szíved. A házastársam iránt , vagy valaki más iránt ? Kinek mondok el először egy jó hírt? Mit tennék, ha a házastársam arra kérne, hogy töltsek kevesebb időt egy másik nembeli ismerősömmel?


Megsértődnék, vagy szívesen eleget tennék a kérésének? De az arc megérintése nemcsak a nőkre jellemző, ilyenkor a férfiak is az átlagnál többször érnek az arcukhoz: ha kifordított kézzel dörzsöli az állát, simogatja az arcát, vagy érinti meg a fülét, biztosak lehetünk a dolgunkban, hiszen ezek tipikusan a zavart idegesség illetve a szexuális vágy jelei. A patriotizmus ezzel szemben a saját nemzet szeretetéről és a nemzet iránt érzett büszkeségről szól.


Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok. Ha közömbös vagy valaki iránt , aki szeret tége üres lesz a világ azon pontja, mely éppen a te szeretetednek tartotta fenn helyét. Amennyiben még nem vagy éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. A kérdés Ha valaki nagyon erős szexuális vonzalmat érez valaki iránt , akkor azt a másik fél mennyire érzékeli?


Vágy valaki iránt

Helyesen tehát így szólunk: „Szeretetet érzünk valaki iránt. Helytelenül járnak el tehát azok, akik e két névutót nyakra-főre, minden logikát mellőzve, az előbbi rendező elvet figyelmen kívül hagyva, használják. A demiszexuális embereket gyakran címkézik prűdnek vagy ódivatúnak, pedig erről szó sincs.


Ez nem betegség, és nem igényel kezelést. Ha ezeket a tüneteket észleled magadon vagy valakin az ismerősi körödben, az csak annyit jelent, hogy az illető többet ad az érzelmekre, mint a testiségre. Ha valaki iránt nagyon erős vonzalmat érzünk, az általában kölcsönös?


Nem arra gondolok, hogy valaki csak tetszik, vagy szerelmes vagyok belé, hanem arra az igazi, erős szexuális vonzalomra, amit mindig érzünk valaki iránt , ami nem csak pár napig tart, hanem hónapokig, vagy évekig :D:D Ha ilyet érzünk valaki iránt , az a másik fél részéről is kölcsönös? Gondnokság alá helyezés iránt indított perre az a bíróság is illetékes, amelynek területén az alperes huzamos időn át bentlakásos szociális intézményben vagy fekvőbeteg-gyógyintézetben tartózkodik, illetve amelynek területén az alperes huzamos időn át, életvitelszerűen tartózkodik. A szürke-romantikus is létező fogalom, azt jelenti, hogy valaki ritkán, de érez romantikus szerelmet embertársai iránt. Szeretem ezeket a fogalmakat, szerintem jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy ne csináljunk kategóriákat, hogy az ember csak ez lehet, vagy csak az lehet.


Ha egy férfi csak fizikailag érez vonzalmat per pillanat valaki iránt , attól természetesen biszex. De ez a férfi 1, hogy képes - és a múltban vagy a jövőben - fog szerelemet is érezni egy másik férfi iránt. Tehát egy szexuális orientációnak két összetevője van: egy érzelmi és egy fizikai vonzalom.


Ha valaki álmában meztelen, az gyakran azt jelenti, hogy az érzelmei által ki van szolgáltatva más vagy mások számára. A meztelenség az álmokban nem feltétlenül hordoz szexuális jelentést. Azt jelenti, hogy hajlandó lesz elengedni a védekezési mechanizmusait és felvállalni azokat a dolgokat, amik elől eddig rejtőzködött. Elmosódott arc, vagy változó vonások ugyanazon az arcon: erõs ellenszenvet érzel valaki iránt , de nem mutathatod ki, vagy magadnak sem vallod be ellenséges érzelmeidet. Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?


Egy ellenállhatatlan vegyi koktéllal arra kényszerít bennünket az agyunk, hogy szeressünk. Utálat valami vagy valaki iránt angolul a magyar-angol topszótárban. Ismerd meg a utálat valami vagy valaki iránt angol jelentéseit. Biztosan besétáltál már úgy egy szobába, hogy megérezted az ott lévő másik ember negativitását vagy ellenségességét.


Vágy valaki iránt

De lehet az is, hogy ellenszenvet éreztél valaki iránt , mialatt közben minden rendben állapotnak tűnt. Elkezd beszélni egy másik személyről, hogy az kibe szerelmes, vagy mit kellene tegyen a szerelem terén. Szerelme tárgyáról negatívan beszél, pedig nyilvánvaló, hogy érez valamit, hiszen még el is pirul.


A két szerelmes ember hirtelen ugyanazon dolgok iránt kezd érdeklődni. Ezt tisztán tapasztalatból válaszolták, ugyanis a nők százaléka és a férfiak százaléka volt már olyan párkapcsolatban, ahol vagy ő, vagy volt párja nem táplált érzelmeket a másik iránt , sőt, mindennek ellenére a válaszadók negyede évnél tovább maradt ilyen kapcsolatban. Vágyódó álmok és sóvárgás valaki iránt ? Hiába van családom mióta ismerem ő után sóvárgok, annyira a zsánerem. Ne akarjon mindent egyszerre megváltoztatni! Hóbortból, vagy hirtelen valaki iránt érzett utálatból nem kell a jó munkahelyéről kilépni!


A félbemaradt feladatokat úgyis viszi tovább, amíg azokat meg nem oldja. Párkapcsolatában szenvedélyes fordulóponthoz érkezett. Eljegyzés, esküvő, gyermekvállalás kerülnek előtérbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések