2016. január 14., csütörtök

Fundamenta ingatlanközvetítés

Fundamenta ingatlanközvetítés

Ingatlan üzletág elindulásáról. Fizikai helyszíne lesz az új üzletágnak? Az ügyfelek az otthonukban kaphatnak személyre szabott kalkulációt az ingatlan tulajdonságai alapján. Idén több új üzletággal is elindulnak.


Fundamenta ingatlanközvetítés

Fundamenta , OTP, az adás. A társaság belép az ingatlanközvetítés piacára is. A budapesti indulást követően ezt a tevékenységet a jövő. Napelem, ingatlanközvetítés , hitelközvetítés egy személyben. Kell ajándékba angol font.


Az idei év igazi újdonsága, hogy a társaság belép az ingatlanközvetítés piacára. A deal az volt, hogy te adsz nekik pénzt, amihez az állam is ad pénzt, ők pedig ezt megőrzik neked és beszedik tőled valamennyi jutalékért cserébe. Ezen volt az igazi pénz. Az idei év másik újdonsága, hogy a társaság októberben belépett az ingatlanközvetítés piacára is - tette hozzá a vezérigazgató-helyettes az MTI beszámolója szerint. A nyár folyamán indul az új üzletág, az ingatlanközvetítés is.


Kétféle új lakás-takarékpénztári konstrukcióval lép a piacra a cég. Az egyik a gondoskodó lakásszámla, amelyre évente százalékos kamatbónusz jár, a futamidő végén pedig akár millió forint hitelt is felvehetnek az ügyfelek. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Hétfő reggel elindult az. Megszűnik a Duna House SMART brandje. Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait!


Tátrai Bernadett elnök-vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón. A Portfolio nem számít az Aegonéhoz hasonló lépésre az OTP részéről, de egyelőre az értékesítés belátható időn belüli újraindítására sem látunk nagy esélyt. Bagdy Gábor (főpolgármester-helyettes) Városfejlesztési kérdések – Duna menti fejlesztések a. Lakásvásár nyitó konferenciánkra.


A programsorozat történetében először fizetőssé tett eseményre mintegy 1kolléga, köztük EUFIM minősített jött el. Kispál Sándor MAISZ főtitkár köszöntőjét követően Mehrli Péter MAISZ elnök tartotta meg prezetációját „Jelzáloghitellel terhelt ingatlanállomány. Cikk megtekintése a weboldalon.


Allianz Biztosító Érd központi iroda. Ebben a cikkben összeszedtem az ismert részleteket és elmondom a véleményemet ezzel kapcsolatban! A videó után két nappal hívott a Vodafone, hogy mégis van számomra egy jelerősítő, ami a tegnapi napon (hívás után munkanappal) meg is érkezett!


El szeretné adni ingatlanát? A Yolihome-ban dolgozó munkatársak az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtanak az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Irodánk fő tevékenysége a lakások, házak, telkek és ipari ingatlanok közvetítése.


Teljes körű ügyintézéssel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére, a teljes értékesítési folyamaton keresztül. Nem számítunk az Aegonéhoz hasonló lépésre az OTP részéről, de egyelőre az értékesítés belátható időn belüli újraindítására sem látunk nagy esélyt. A cég így úgynevezett lakhatási ökoszisztémát épít ki, amelynek lényege, hogy új, de a lakáspiacihoz kapcsolódó területekre való belépéssel az otthonteremtésben egyre inkább komplex szolgáltatásokkal tudják támogatni.


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Ez a cikk részletesen végigveszi a kamatadóval kapcsolatos kérdéseket, hogy mindenre választ kapjál és ne kelljen a továbbiakan a netről “összeollózni” az információt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések