2016. január 6., szerda

Kos mérleg

Ezért fontos, hogy a Kos türelmes és kitartó legyen. A Mérleg jegyű szülött pedig épp ezt a kiegynsúlyozottságot hozza a Kos-Mérleg párkapcsolatba. Mérleg -nő és Kos -férfikapcsolata akár eszményi is lehet, amennyiben kerülik a nézeteltéréseket. Meglehet, a Mérleg -nő nem épp a legszebb, de mindenként kacér, vonzó és elbűvölő. Rendkívül nőies, elegáns, bár ízlése nem épp tökéletes.


Kos mérleg

Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Harmonikus, őszinte kapcsolat. Nagyon jó köztetek az összhang. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Fontos egy ilyen kapcsolatban, hogy a Mérleg saját magát is tudja azért képviselni, és ne csak, kizárólag a társára figyeljen. A zodiákusban a Kos szemközti jegye a Mérleg. A három tüzes jegy ( Kos , Oroszlán, Nyilas) közül a Kosnak van a legtöbb energiája, a legnagyobb kezdeményező készsége, ugyanakkor a legerősebb akarata ahhoz, hogy megvalósítsa terveit, hogy bátran cselekedjen.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. A Mérleg csillagjegyűek művészi hajlammal is büszkélkedhetnek, de emellett rendkívül intelligensek, őszinték, és egyenesek.


Ugyanakkor viszont a túlzott érzékenységük, a komplikáltabb élethelyzetekben hátrányt jelent. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét.


Kos mérleg

Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. Olyan társra találtál, akire mindig is vágytál: egy szerető kedvesre és igaz barátra. Mindenben, ami lényeges, hasonlóan gondolkodtok. Párod látszólag keményebb és vadabb, de ezért csodálod őt. A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak.


A Mérleg diplomatikusan meghallgatja mások álláspontját és olyan őszintén érdekli mások véleménye és igénye, hogy örömmel tesznek meg bármit amit javasol. Bár nem teljesen konfliktusmentes ez a kapcsolat (egy Kossal soha nem az), de mivel legbelül mindketten csodálják a másikat, hosszú távú szerelem lehet az övék. Megvalósíthatod régóta dédelgetett vágyaidat egzisztenciális és érzelmi vonalon egyaránt. Engedd el életedből azokat a téveszméket és vágyakat, amelyek olyan személyhez kötnek, aki hátráltat abban, hogy megtaláld önmaga és azt ted amire hivatott vagy. Egészen új felfedezéseket teszel saját magadról, amelyek csodálatra késztetnek.


MÉRLEG NŐ szerelmi horoszkópja A Mérleg nő, kedves, odaadó személyiségével szinte mindenkit elbűvöl. A Kos nő szerelmi horoszkópja. A spontán helyzetekben nem mindegy neki, hogy kit hódított meg, hanem azt is, hogy hogyan. Roppant intelligens, okos, a jó hírnév is a kritériumai között szerepel.


Női karaktere kívánja a szentimentalizmust és a romantikát. Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések