2016. január 19., kedd

Belső ferencváros eladó lakás

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan 55nm-es kiemelkedően jó beosztású szobás. A tárolók külön helyrajzi szám alatt szerepelnek, jelenleg jogcím nélküli használók vannak az ingatlanokban. Eladó az Angyal utca 10. A felújítás során a villany és vízvezetékek cserélve lettek a nyílászárok és a burkolatok is újak.


Ferenc körúton nm-es, galériázott, jó állapotú téglalakás eladó. A ház jó állapotú, felújított, saját hatalmas parkszerű belső kertje van. Ráday utcában klasszikus ház II.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel magánszemély Dr. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Kiváló befektetés, felújított nagypolgári lakás a Dunától percre!


Belső ferencváros eladó lakás

Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix. Mindkét szoba utcai fekvésű, világos. A lakást tágas terek jellemzik.


A fürdőszobával egy légtérben található a WC is, a helyiség lichthofra néző ablakkal rendelkezik. A gyönyörű társasház 1. Egy nagypolgári lakás kettéosztásával készült el a két lakás. Amerikai konyhás nappali, egy különnyíló. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: belső ferencváros , 270000Ft-tól.


Környezet: Rendezett, szép állapotú nagypolgári házak. Ha eladásra kínálja lakását, Hívjon fel most. Kiváló közlekedés jellemzi, de a lakás csendes, nem utcafronti, belső udvarra néz. EGYETEMEKHEZ közel, metrótól pár percre lévő kulturált tégla házban eladó egy GALÉRIÁZHATÓ, tehermentes lakás ! Budapest eladó lakás Budapesten eladó.


Exkluzív dizájn, kifogástalan minőség. Haller utcához szemben a Haller parkkal helyezkedik el. Két lakás összekapcsolásából jött létre a mostani állapot, ezért van két bejárata a lakásnak. Ennek rehabilitációja már a kilencvenes évek eleje óta tart, így sokkal jobb helyzetben van, mint más, még egyelőre akár hosszú éveken át „erősen. Ferencváros , Vágóhíd utca-City Home lakópark, Pest.


Minimum nm alapterületű házak és minimum nm alapterületű lakások, amelyekre igényelhető a CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye). Közraktár utcában eladó ez a frissen, magas minőségben felújított, hivatalosan valóságban nm-es lakás , melyben hálószoba, fürdőszoba, hatalmas nappali került kialakításra. A teremgarázs árát a vételár tartalmazza.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A közvetítő ingatlan kínálata. Felosztásuk praktikus, 2-szobába rendezkedhet be a jövőbeli tulajdonos. Családi házak, lakások, otthonok.


Belső ferencváros eladó lakás

Ehhez még hozzátartozik egy erkély is, amely a lakás méretének arányában változik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések