2016. január 6., szerda

Összeköltözés fél év után

Összeköltözés fél év után

Voltam távkapcsolatban évig, aztán összeköltöztünk, fél év múlva már kereshettem új albérletet, nem bírtunk meglenni együtt, bár előtte jó volt. Aztán megismertem a mostani páromat, mi is gyakorlatilag az első hónap után már szinte együtt laktunk, úgyhogy végül is hónap után ténylegesen összeköltöztünk. Tehát szerencsésebb őszintének lenni, mint oly sok más dologban is, mert lehet, hogy először rossz érzés a visszautasítás, de egy kierőszakolt összeköltözéstől nem lesz jobb a kapcsolat.


Bár azért ha a pasi több év után még mindig hidegrázást kap az összeköltözés gondolatától, az bizony újabb kérdéseket vet fel. Körülbelül egy hét után együtt laktunk. Mai fejjel, ha olyan párt találnék akit nagyon tudnék szeretni és viszont szeretne kb fél év után költöznék Vele össze, de nem mennék hozzá feleségül és gyereket sem szülnék Neki! Bár az összeköltözés is rizikós, eléggé Magam ura lettem! Please try again later.


Innen tudhato hogy készen álltok-e az összeköltözésre - Bizonyos kritériumoknak meg kell felelnetek, ha nem szakításra vágytok összeköltözés után. Fél év randizgatás után Jennifer Lawrence új kapcsolata olyan szintre jutott, mint korábbi szerelmeivel még sosem! Sok szakítás után összeköltözik Sebestyén Ági és VV Hunor: fotó. Pumped Gabo exe és VV Hunor kapcsolatuk alatt sokszor szakítottak és békültek ki. A szerelmesek a villában szerettek egymásba, amikor Ági egy éjszakába látogatóba érkezett a luxusbörtöbe.


Viharos kapcsolatuk úgy tűnik, ezúttal révbe ért. A randevúzunk, aztán együtt járunk után elérkezik az összeköltözés ideje. Aki már próbálta, pontosan tudja, hogy ez még nem a révbe érkezés. Hiszen hatalmas változásokat kell menedzselni és persze túlélni, méghozzá olyan átalakulásokat, amelyek olykor komoly próbatételnek is felfoghatók.


Fél év együttjárás után Debreczeni Zita odaköltözött barátjához, Kedves Ferenchez. Utána voltak még hívások, írások a lánytól, de elkönyveltem, hogy egy bolond zaklató csak. Fél év után felvetődött az összeköltözés téma, de akkor eléggé hárított a srác. Rosszul esett, de a felhozott érveit elfogadtam.


Összeköltözés fél év után

Elköltözött ugye a lánytól, saját lakásba, ahol végre önmaga lehetett, stb. Az összeköltözés megfelelő pillanatáról szintén mindenkinek más a véleménye. Vannak olyan párok, akik már néhány hét után összebútoroznak, vannak, akik pedig több év után sem élnek még együtt. Előtte azonban mindenképpen érdemes jól átgondolni, és megbeszélni a dolgot.


Először is, ne kényszerítsük párunkat! A éves műsorvezető és kilenc évvel fiatalabb párja, Máté fél év szünet után , nyáron békültek ki. Már akkor szóba került közöttük az esküvő és az összeköltözés , a férfi pedig nem is várt sokáig. Egy kirándulás alkalmával megkérte Vámos Erika kezét, aki boldogan mondott igent – írja a Best magazin. Mellesleg: sok férfi az esküvő után sem veszi komolyan egy kapcsolatot, és fél év gyereksírás meg szexhiány után úgy gondolja, hogy nahát felháborító, én nem ilyen lovat akartam.


Amúgy nagyon érdekelne egy párterapeuta véleménye. Szerintem azt hogy két ember szereti egymást és eljut - e a kapcsolatuk arra a szintre, hogy együtt éljenek, max. Az énekes úgy érzi, remekül egymásra hangolódtak, együtt tervezik a jövőt. Szerszámokat ragadott Király Viktor, hiszen szerelmével, Virág Anitával fél év után összeköltöztek.


A mostani párommal évesen találkoztam, és ő már sokkal komolyabb volt, mint az exem. Nem akart csajozni, nem félt attól, hogy még nem élte ki magát, és fél év után feldobta az ötletet, hogy költözzünk össze. Egyébként is sok időt töltöttünk együtt, így beleegyeztem.


Más esetben a harmadik fél sokszor csak katalizátor szerepét tölti be, a segítségével lehet katapultálni az amúgy is rossz házasságból. Jellemzően azonban a szeretői kapcsolatok nagy százaléka felbomlik rövid idővel az összeköltözés után. Mint elárulta, a szakállas, tetovált fiatalemberrel olyan hamar egymásra találtak, hogy szinte az első pillanattól kezdve együtt is élnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések