2014. december 15., hétfő

Méhek szaporítása videó

Rating is available when the video has been rented. A méhek családi összhangját szeretném. Ideje az akácról történő hordás kezdetekor, legjobb akkor,amikor már a méhek az akácról hordanak,de lehetséges még az előző vándormezőn is a pörgetés.


Méhek szaporítása videó

Lényege, hogy minden mézet ki kell pörgetni azokból a keretekből,melyet a méztérbe fogunk betenni. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. A dajka is természetesen etetve legyen, legalább amíg be nem fedik a méhek a bölcsőket. A dajka a fészekben kapjon egy műlépes keretet, mert hordásban a bölcsőket beépítik a méhek.


Jól számoljuk ki a kelési napokat, nehogy egy anya is kikeljen, mer akkor annyi a munkánknak! Munkánk tiszta, precíz és hiba mentes legyen! MÉHEK RAJZÁSA, SZAPORÍTÁSA has 7members.


A csoport a méhekért és a méhészekért jött létre. A kölcsönös információcseréért,eszmékért,s egyéb hasznos. Elázik az anya, elkenődik, összeragad a szárnya, rászárad a cukor. Ha van anyátlan családunk, akkor zárkástól beadhatjuk a kísérő nélküli üres és petéző anyákat gondozásra.


Kísérővel csak esetleg a rosta fölé szaba mert az idegen méhek izgatják a melegítő családot. Természetes úton a következő történik: a méhcsaládban a bőséges mézkészlet miatt felborul a nyitott és fedett fiasitás aránya. A raj összetétele: legalább 3-fiasításos keret a rajta levő méhekkel, legalább egy jó virágporos-mézes lép, szükség szerint hozzárázott méhek és még néhány műlép. Kis lépekből kétszer annyi kell.


Nagyobb kockázata nincs, és alkalmas a főhordás után munka nélkül maradt méhek hasznosítására. A linkre való kattintással Ön el fogja hagyni a Méhész partnerség weboldalát. Nálunk egyik legelterjedtebb a fekvő típusú Nagy Boczonádi keretes kaptár. A másik legelterjedtebb típus a rakodó rendszerű kaptár, mely keretmérettől függően lehet alacsonykeretes félboczonádi vagy hunorkaptár. Zavarmentes ha csak 1-napja árva, fiasító kedv uralkodik.


Kedvező, ha nem rajzóhajlamú, szelíd. A vadabb méhek megcsonkítják-leváltják. Az anya beadása után napig ne bontsunk kaptárt.


Méhek szaporítása videó

Nehezebb anyásítani éves anya után, mint az éves után. A citromfákat meleg időszakokban szabadban lehet elhelyezni, ami szintén ajánlott, hogy növeljék gyümölcsüket. Amikor beltéri citromfát termeszt, a méhek és más rovarok nem képesek beporzni őket.


Ezért nyáron szabadon kell elhelyeznie, kivéve, ha kézzel meg akar beporzni. Later, Shaurya(Karan Vohra) confides in Mehek (Samiksha Jaiswal) about the strange blurry dreams he gets. Zee World Update - Latest Mehek update, Kindred Hearts update, Family Affairs update.


Az orchidea átültetése és szaporítása során, mindig éles és steril eszközzel dolgozzunk. A kés vagy olló nyílt lángba tartással fertőtleníthető. Jobb megoldás, ha kertészetekben kapható ollót használunk, mert ez jóval kisebb sérülést okoz a növénynek, és így kisebb felületen támadhatnak a kórokozók. In a new development, Zee World is showing the original series alongside a new cast of South Africans, known in character as The Gabela Family.


Episodes from their own journey will run alongside the over 5original episodes of Zindagi Ki Mehek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések