2014. december 24., szerda

Lakáspályázat 2019 május

Szerencsés pályázást kívánunk! A felsorolt lakáspályázati eredmények, pályázati sorszám megjelölésével a jobb oldalon található „Kapcsolódó fájlok” rovatban megtekinthetőek. Folyamatban vannak az idei útfelújítások. Januártól újabb szociális és gyermekjóléti. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ.


Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit. Az önkormányzat újabb lakáspályázatokat írt ki, ezúttal a Klapka Központban található lakások éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére, valamint fecskeházi lakáspályázatot fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára. Az eseményt immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg. A játékban idén is 2-fős csapatok vehetnek részt. Fontos, hogy a nyereményjáték sorsolásba csak csapattagként lehet bekerülni, így az egyéni regisztráció után csatlakozni kell egy csapathoz.


A pálvázatok benvúitása 2. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Budapest, Béke utca 65. Az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás összege legfeljebb a megpályázott munka összköltségének -a lehet. A támogatás összege pályázatonként nem haladhatja meg a 10. Főpolgármesteri Hivatalba.


Lakáspályázat 2019 május

Városgazda Utánpótlás Akadémia Úszó Szakosztályának szervezésében kerül megrendezésre az V. A felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátást a zárva tartás nem érinti. Az oldalon található információk már nem aktuálisak. A friss pályázatokért kattints ide! Ha bárkinek jogi segítségre van szüksége, keresse fel az Utcajogászt a Blahán pénteken és óra között.


Miskolci Városfejlesztési Kft. A társaságok így, mint önálló tagvállalatok megszűntek és divízióként működnek tovább. A lakásokra pályázatokat írnak ki. Az önkormányzati lakásokra mindig is nagy volt a kereslet, aminek oka elsősorban az árukban keresendő. Az ilyen ingatlanokat ugyanis általában a piaci értéküknél jóval kedvezőbb áron kínálják megvételre, így valódi mázlistának számít az, aki szert tud tenni ilyen lakásra.


Lakáspályázat 2019 május

Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. A kérelmek a gyorsabb ügyintézés és a sorban állás elkerülése érdekében a kozigazgatas. Vác Város Önkormányzat nevében és képviseletében a Váci Városfejlesztõ Kft.


Májusfa – az együvé tartozás szalagjaival. Kicsik és nagyok, köszönjük. Holnap, május elsején pedig laza majális, ha jöttök, lesztek jeligére:). Első alkalommal, de remélhetően egy sok-sok évig tartó hagyomány kezdeteként díszítettük fel ma a falu májusfáját a Gondozási Központban.


A közmeghallgatás napirendje: 1. A megválasztott új képviselő-testület bemutatkozása, a polgármester programjának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések