2014. december 11., csütörtök

Legjobb youtube letöltő program

A folyamatot a nem igazán könnyíti meg, de jelenleg szerencsére nem is lehetetlen. Megmutatjuk, melyek a legjobb programok letöltéshez, sőt, azt is eláruljuk, miként lehet a letöltött videót átalakítani másik formátumra, ha például kedvenc videolejátszónk vagy kütyünk épp nem támogatná az eredetit. Mindössze annyit kell másolni az URL-t a videókat, és illessze be a üres doboz a honlapon. A legjobb letöltő programok , HU.


Legjobb youtube letöltő program

Az internetről rengeteget töltünk le, legyen szó zenéről, videóról, programokról vagy bármilyen más fájlról. Skip trial month free. Legjobb letöltő oldal ! Unsubscribe from Chanel ИorBiH? Tech Egy egyszerű, ám annál nagyobb tudású, ingyenes program a -videók kezeléséhez.


A -videók minél zökkenőmentesebb nézegetéséhez, letöltéséhez már jó pár ötletet adtunk, például itt és itt. Ráadásul ha be van kapcsolva a gyorsítás, akkor tényleg villám sebességgel tud letölteni mindent. További érdekesség a Record Video funkció. Egyszerű, ingyenes Videóletöltő a Freemake-től. Ha nem szeretné, hogy nyissa ki a lejátszandó videó, akkor töltse le csak keresztül url.


Kattints rá, és a legjobb videó letöltő működni kezd. Másolja a videó URL-jét, és megy a program , hogy kattintson a Paste URL gombra. Az Ön munkát, miközben hagyja a program elvégzi a többit. Soha nem értettem ezt az Utorrent mizériát mert szerintem rengeteg jobb program van helyette.


A helyzet hasonló mint a Winamp esetében, hogy maga a program egy rakás szar, az elérhető minimumot biztosítja és megszokásból használják. Pedig van helyette rengeteg alternatíva melyek magasról alázzák. A qBittorent teljesen jó. Még mindig vannak videó letöltők, de egyik sem működik a -on.


Mi kifejlesztettünk egy különleges Chrome Letöltőt. Ez igazából egy olyan program , ami felismeri, ha a böngésző egy videó oldalon van, és felajánlja a letöltést egy kattintással. Az Intel Extreme Tuning Utility egy ingyenes számítógép gyorsító program 64-bites Windows operációs rendszert futtató PC-re. A számítógép gyorsító program telepítése és használata angol nyelven lehetséges. Nem csak a -on, hanem más oldalakon is szoktál zenét hallgatni?


Akit inkább ez a program fogott meg, az letöltheti innen az aktuális verziót. Save2pc light Mind közül talán a Save2pc light-nak vajn a legegyszerűbb felülete: egyetlen ablakban engedi elvégezni az összes beállítást. Az ingyenes verzió sajnos elég célorientált, kizárólag azoknak lehet hasznos, akik a -ról. Töltse le -ról minden minőségben, ingyen szoftverrel! Csak olvassa el részletesen a cikket a Keepvid alternatíváiról.


Legjobb youtube letöltő program

Többféleképp is el lehet indítani a letöltést. Ez a Firefox kiterjesztés nagyon egyszerűen használható, hiszen automatikusan felismeri a letölthető videoklipet, így azt egy kattintással lementhetjük a merevlemezünkre. Könnyen kezelhető, nem túl nagy fogyasztású, reklámmentes szoftver.


Sokáig használtam és most is ez van az egyik gépemen. Néhány apróság azonban meg szokta zavarni itt is a felhőtlen örömömet. Nagyon jó, hogy viszonylag gyakran adnak ki újabb verziót, viszont sajnos a program nem képes önmagát frissíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések