2014. december 30., kedd

Ac milan hírek

Friss hírek , cikkek, érdekességek és rengeteg tartalom. Hírek , átigazolási hírek és bepillantás a kulisszák mögé. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 9. Ez az oldalon minden nap fogok ki postolni a Milanról friss híreket, innen-onnan. Milan valószínűleg meneszti Giampaolot, ha nem sikerül legyőzni a Genovat. A éves játékos a vasárnapi Juventus– Milan (2–0) olasz bajnoki után kért egy közös fotót Cristiano Ronaldótól, ám arra ő sem számított, hogy később… Kép: Chiellini nemi szerve is előbukkant, elnézést kért a Milan.


Ac milan hírek

A La Repubblica újság szerint a tárgyalások elég jól haladnak ahhoz, hogy az amerikai befektetési alap… Eladhatják az Ac Milant és Allegri visszatérhet? AC Milan 2–1-re kikapott az AS Roma vendégeként. RSS hírcsatorna a témához. A Juventus jól hajrázva, 3-1-re.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Szerdán bejelentették a Serie A 13. Although the club itself claims December of that year as its foundation date, historical evidence show that the club was actually founded on December.


The squad overview can be embedded on the own via iframe. Please click the button Send inquiry which opens a new e-mail message. Please add the on which the squad is supposed to be embedded. Válogatott Ac milan hírek (külföldi) linkek, Ac milan hírek (külföldi) témában minden! This site uses cookies to send advertising and services in line with your preferences.


Inter: Barella állja a szavát a Milan - hírek ellenére Hirdetés Nicolo Barella nagy tehetségnek számít Olaszországban, és a Calciomercato exkluzív információi szerint a két milánói gigász ajánlata közül az Inter ajánlatát választotta. Hírek Spanyol Angol Német Olasz Magyar Női labdarúgás Footgolf. Legfrissebb Milan hírek a Goal.


A torinói vereség után a Milan a 6. Giampaolo a mérkőzés előtti napon megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját. Minden játék bonyolult, mindig izzadni kell. A Serie A-ban minden ellenfelet tisztelni kell.


A különbség a mentalitásban van. Foci Hírek Tiki-Taka TV. Unsubscribe from Tiki-Taka TV? Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FÜRÉSZ LAJOSNÉ szül.


Ac milan hírek

Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik. A United 2-2-es perc után büntetőkkel múlta felül a Milan gárdáját és így veretlenül zárta a felkészülési szezont. A világ egyik legjelentősebb labdarúgó klubja. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


A mérkőzést gyomorbántalmak miatt kihagyó Gianluigi Donnarummát helyettesítő Pepe Reina nem tudta védeni Lasse Schöne távoli szabadrúgását, annak ellenére, hogy ez a kapusok szempontjából kifejezetten kellemetlen lövés esetében is elvárható lett volna. On this occasion, the Rossoneri's wrote up curiosities. Serie A: Kiszenvedte a sikert a Juventus a Milan ellen!


A Corriere dello Sport úgy értesült, hogy a milánóiak az átigazolási díj mellett még a svájci Ricardo Rodríguezt is odaadnák a franciáknak a nagy kiszemeltért cserébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések