2014. december 18., csütörtök

Iphone 7 kijelző üveg

Belső felépítését tekintve nem tér el elődjétől kivéve a csatlakozók elhelyezkedését ezért komplett érintő és kijelző modul csere szükséges. Ez az első olyan készülék, amelynek nyílásai és illesztési rései tömítve vannak cseppállóság végett. Gyakran ismételt kérdések.


Iphone 7 kijelző üveg

Az áraink naprakészek, tartalmazzák az anyagköltséget, szeriz dijat, valamint az ÁFÁ-t is. A kijelző cserére Élettartam Garancia, az akkumulátorra, és a többi alkatrészre hónap garanciát vállalunk. További típusokért és árakért KLIKK. Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! Hasonlítsa össze az árakat!


Leggyakoribb javításunk az előlapcsere, ami az IPS LCD laminált mivolta miatt csak egyben cserélhető, függetlenül attól, hogy az érintőfelület vagy LCD sérült-e. Ha sérült a kijelződ vagy az előlapo erre. A zafírkristály üveg -al többet nyom, mint a jelenleg használt Gorilla Glass, tehát a 6-os generáció méretnövekedésével sokkal nagyobb.


Iphone 7 kijelző üveg

Szállítási akár másnap ingyenesen. De még mielőtt a sebességről beszélnék, nézzük meg a kijelzőt. Szerencsére a megjelenítő minősége.


A megsérült, betört kijelző az esztétikai hiba mellett, akár a készülék használatát nehezítő problémákat is okozhat. Apple szerviz és szaküzlet. Ft hónap garanciával.


Az akció időtartama Május 29. A csere mindössze órát vesz igénybe és a jól megszokott hónap garanciát vállaljuk rá. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek.


Pad kijelzőcsere és érintőpanel-csere Az iPad-ek leggyakoribb problémája a kijelzőtörés. A kijelző legfelső rétege edzett üveg , ami igen ellenálló, de ha a készülék sarkát éri hirtelen ütés egy leejtés alkalmával, akkor könnyen elreped. Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző , nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?


Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát! Ebben a terméktípusban található üvegfóliák, kijelző védő fóliák karcálló és ütésálló tulajdonsággal rendelkeznek, felrakásuk egyszerű, mégis hasznos. Huawei Pkarcálló edzett üveg Tempered glass kijelzőfólia kijelzővédő fólia kijelző védőfólia - webshop árajánlata. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Hűtők ELECTROLUX - kijelző raktáron. Szívesen segítünk a választásban. Termékek széles választéka. Mobility Electronics days ago. Ingyenes szállítás, és ajándékok.


Iphone 7 kijelző üveg

Csere, és pénz visszafizetési garancia. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a Gearbest-en! Az üveg a kijelző felületére tökéletesen illeszkedik. D full glue, íves, teljes felületén tapa edzett üveg , karcálló, 0. Cégünk a kicserélt alkatrészre hónap garanciát vállal. Egy új mobiltelefon nagy esztétikai élményt is nyújt számunkra hála a körültekintő tervezői munkának és a prémium anyaghasználatnak.


A kapacitív kijelző meztelen ujjakkal, vagy egyszerre több ujjal való kezelésre (Multi-touch) lett tervezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések