2014. december 17., szerda

Győri általános iskolák rangsora

Győri általános iskolák rangsora

Győri Műszaki SZC Gábor László Építő- és Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. A győri és Győr - Moson - Sopon megyei általános iskolákért kattints a Győrimami-ra! Minden egy helyen, amire egy leendő iskolás szüleinek szüksége lehet. A nagy múltú győri gimnáziumok versenyében a Révai kicsivel előzi meg a Kazinczyt.


Mint arról portálunk május végén beszámolt, a farmer titokzatos történetével, a méhek táncával. A győri iskolákat négy nagy csoportba rendszereztük: általános iskolák , gimnáziumok (itt hat évfolyamos gimnáziumi képzés eredményei is szerepelnek), a műszaki és szolgáltatási szakképzési centrumok intézményei (ide vettük a Földművelésügyi Minisztériumhoz tartozó Veress-iskolát is), valamint azok az intézményeket. A hivatalunknál elektronikusan indítható ügyek, és további letölthető dokumentumok ügycsoportonként, valamint joganyagaink kereshető formában.


A győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnázium weboldala: mindennapi élet, felvételi információk, galéria, versenyek, és további hasznos információk. A HVG középiskolai rangsorában a legjobb alapítványi iskola az idén is a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium, Szakgimnázium és Általános Iskola lett, a top ötbe egy egri és egy paksi intézmény is bekerült. HVG kiadványa az ország száz legjobb gimnáziumáról. Béla Általános Iskola, a dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola, a budapesti Szent Angéla Ferences Általános Iskola, az ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola – állami és egyházi iskola, valamint egyetemi gyakorlóiskola is szerepel a kiemelkedő teljesítményű iskolák listáján.


Itt a középiskolák rangsora - totálisan másképp - A versenyistállók jól kiválogatott, jó családi hátterű diákokkal érnek el kiváló eredményeket. Készült egy olyan lista, ami azt mutatja, melyik gimnázium tud a legtöbbet fejleszteni a gyerekeken. Audi Schule Győr - A találkozások iskolája. A tananyaghoz kapcsolódó, az általános műveltséghez tartozó ismeretek feldolgozása projektnapokontörténik.


Az intézmény segíti a vidéki tanulók kollégiumi elhelyezését. A Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskolája és Szakgimnáziuma menzáján. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. A 1legjobb vidéki gimnázium és szakközépiskola listája - köztük a tarjáni Bólyai és a gyarmati Balassi. Iskolánkba több száz tanuló jár, ők nagyon sokszínű képességekkel rendelkező gyerekek.


Válogatás tanulóink munkáiból. Lehet, hogy valaki nem túl jó tanuló, mert nem szeret vagy nem ért bizonyos tantárgyakat, lehet, hogy nem is érdekli ez az egész iskolai hercehurca, mégis kitűnik valamilyen területen. Egyházi intézmény is szerepel az első tízben, a Deák Téri Evangélikus Gimnázium az ötödik helyet szerezte meg – az egyházi iskolák egyébként is jó eredményeket értek el, a százas lista ötödét egyházi fenntartású intézmények foglalják el.


A legjobb vidéki intézmény idén a győri Kazinczy Ferenc Gimnázium lett. A HVG Középiskolai Rangsorában eddig mindig a budapesti Fazekas Gyakorló Gimnázium végzett az élen. Audi Hungaria Nemz Német-Magyar Ált Isk Gimn Czuczor Gergely Bencés Gimn Koll Forrás Waldorf Általános Iskola és Gimnázium Győri Tánc-és Képzőműv Ált.


Hild József Építőipari SzakGimn Móra Ferenc Ált Isk és Középisk Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szki. Pálffy Miklós Kereskedelmi KözépIsk. A készítők az idei rangsor összeállításakor is olyan szempontokat igyekeztek figyelembe venni, amelyek az iskolák többségére alkalmazhatók, azonos elven kialakíthatók és jellemzőek.


Ilyen volt például a 10. Iskolák rangsora Nem okozott nagy meglepetést, hogy az első helyen – mint már annyiszor – a budapesti Fazekas Mihály Gimnázium végzett, ugyanis az ebben az iskolában érettségizett diákok több mint százalékát felveszik egyetemre, főiskolára. Az első helyre mindössze nem fővárosi intézménynek, a Veszprémi Lovassy László Gimnáziumnak és a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumnak sikerült bekerülnie. A rangsor alapján megnéztük azt is, hogyan teljesítenek a KLIK által fenntartott iskolák az egyházi valamint az egyetemi gyakorlóiskolákhoz képest.


A mai napon kerül megrendezésre a Cody Color bajnokság, melyet kategóriában rendezünk meg. A játékhoz első sorban mobilt használhatsz vagy az. Az információkra figyelők döntő többsége számára ez a rangsor a benne lévő iskolák pedagógiai munkája színvonalának a rangsora. Az elől lévő iskolák – így is szoktuk mondani – nagyon jó iskolák. Az első tízbe ugyan csak egy vidéki intézmény került be – a legjobb vidéki középiskola a veszprémi Lovassy László Gimnázium lett –, de a következő tízben már nyolc másik is szerepel, többek között nyíregyházi, pannonhalmi, győri , szombathelyi, debreceni, zalaegerszegi és budaörsi középiskolák.


Az első tízben ugyan csak egy vidéki intézmény került be, de következő tízben már nyolc másik is szerepel, többek között nyíregyházi, pannonhalmi, győri , szombathelyi, debreceni, zalaegerszegi és budaörsi középiskolák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések