2014. december 29., hétfő

Bak csillagkép

A Bak az égi egyenlítőtől nem túl távoli déli csillagkép , de magassági kiterjedése csak 19°, így Magyarországról teljes terjedelmében látható. A Nap látszólagos égi útja során január 20-ától február 16-ig van a Bak területén. Saját területén időzve, uralmi jegyében ott. Bak jegyű ember társának, hogy akadályokba ütközhet. E jegy szülöttét viszont pont ezek a korlátok ösztönzik.


Kitartásának és állhatatosságának köszönhetően nem adja fel. Fontos számára, hogy számítani, építeni tudjon partnerére. Kapcsolataiban nem a fellángolás, inkább a reális ész kap hangsúlyt. Files are available under licenses specified on their description page.


A Bak a zodiákus tízedik jegye, az utolsó föld elemű jegy. Időszaka a tél kezdete, december és január között. A Bak az ellentétek, a téli napforduló jegye, amikor a napfény ismét növekedni kezd.


Bak csillagkép

A(z) „Csillagképek” kategóriába tartozó lapok. A következő lap található a kategóriában, összesen lapból. DictZone online magyar-angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. A tizenkét állatövi jegy egyike.


Német eredetű, ’állat hímje’ jelentésű bak közszavunk személynévvé válása valamely férfira jellemző külső-belső hasonlóság alapján (metaforikusan) történhetett (olyan szakállas, támadó, nőket hajkurászó volt, mint egy bakkecske). A Bak a tizenkét állatövi csillagkép legkisebbike, nem különösebben szembetűnő alakzat. Legfényesebb csillaga nem az Alfa jelzésű, hanem a Delta Capricorni, más néven Deneb Algedi (9). A Bak és a Vízöntő csillagkép átfedésben van az égen, hisz a sorsfeladathoz hozzátartozik a tisztulás, a tisztítás, ami által születik újjá a lélek, ábrázolja ezt nekünk a Delfin és a Kiscsikó csillagkép az égbolton.


Bak fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Az évkör eme stációjában eredményesen tudunk előrejutni küldetésünk és sorsfeladatunk felvállalásában. A Bak sorsmegváltó minősége a sorsunk alázatos és felelősség teljes elfogadásában rejlik. Bak csillagjegy – mikor van?


Az éggömb teljes felületét részre, csillagképre osztották fel. Nem szabad összekevernünk az ekliptikai (állatövi) csillagképeket az állatövi jegyekkel! Tölts le legyűgöző ingyenes képeket Csillagjegy témában. A Kos jegyben született mozgalmas életpályát jár be, mely váratlan fordulatokat is rejt magába.


A Kos a pillanatnak él, a jövő nem aggasztja. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. The universe in your room.


Talán meglepő lesz, de az alábbi táblázatban a megadott dátumok gyakran egymással átfedésben, vannak, ezért előfordulhat, hogy valaki több csillagképhez is tartozik, de van egy-két olyan dátum is, amely pedig nem található meg a táblázatban. Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak , a Vízöntő, és végül a Halak. Az ókorban ismert bolygók – a Merkúr, a Vénusz, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz – is ugyanezen csillagos há ér elő mozdultak el. A Halak két világban élnek, a valódi világban és a spirituális vagy misztikus világban, ahol úgy értelmezik a látottakat, amilyennek látni akarják.


Bak csillagkép

Halak asztrológia február - március 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések