2014. december 9., kedd

Firefox előzmények visszaállítása

A munkamenetektől megőrzött előzmények csak a normál ablakból törölhetők. Kedvencek meg fognak maradni! Vagy van olyan program amivel meg lehet nézni a törölt előzményeket?


A gép korábbi időpontra visszaállítása nem működik nálam. A legtöbb felhasználó inkább nyitni több lapok in böngésző amikor böngészés az interneten. De éppen azért, mert ez az, amikor te tisztítás megnyitott fület, akkor megtörténhet, hogy és véletlenül közeli lapok hogy ő nem akarja zárni őket. Ezt sok honlap és fórum a legjobb módszerként tartja számon az előzmények visszaállítására, de mint a tesztből is látszik, csak felesleges időpocsékolás.


Válassza az Előzmények törlése lehetőséget. Adja meg a számítógépről eltávolítani kívánt adattípusokat (a leírást lásd a táblázatban ). Például talán el kívánja távolítani a böngészési előzményeket és cookie-kat, de megtartaná az automatikus kitöltés adatait és a jelszavakat. A böngészési előzmények azok az adatok, amelyeket az Internet Explorer a web böngészése közben rögzít és tárol a számítógépen. Ezek az adatok (például az űrlapok kitöltésekor megadott információk, a jelszavak és a felkeresett webhelyek) a böngészési élmény javítására szolgálnak. Tehát véletlen kiléptem az FF-ből, amiben oldal volt, és a beállításokban a Munkamenet helyreállítása volt megadva, de nem vettem észre, hogy nem ez az utolsó ablak, hanem volt egy reklámablak is, ezért mikor kiléptem belőle, akk maradt ugye a reklámablak, és ha abból is kilépek és visszamegye.


Ha újratelepítjük a rendszert gépünkön, akkor minden könyvjelző törlődik. Szerencsére van egy egyszerű megoldás erre a problémára. Pillanatok alatt lementhetjük, majd később visszaállíthatjuk a kedvenceinket. A gmailes fiókok egyik beépített funkciója a keresési előzmények megjegyzése - ez azt jelenti, hogy minden visszakereshető, amit akkor pötyögtél a keresőbe, miközben be voltál jelentkezve az e-mail címeden. Az Outlook tényleg felejtős, napi szinten tapasztaljuk a hibáit.


Mindeképpen a Thunderbird-öt javaslom helyette! FreeUndelete program kezelőfelülete. A Scan gombra kattintás hatására a program elkezdi átnézni a meghajtót. Ha kész a vizsgálat, akkor belistázza azokat a fájlokat, és mappákat, melyekben törölt fájlok vannak, vagy melyeket töröltek. Betelepült a a firefox -ba.


Firefox előzmények visszaállítása

A kezdőlap még firefox de ha keresek már a jön ki. Már a létező összes módszert kipróbáltam makacsul ott van nem mozdul és nem segít semmi. Windows 9 Windows Me és Windows NT 4. Firefox visszaállítása törlése? De ez a lehetőség nem automatikus.


Lapok visszaállítása a korábbi böngészésből. A számítógép visszaállítása. Ebben a leírásban ez kerül bemutatásra. Mikorra várható az első fogacska? Milyen előzményei vannak?


P), majd kattintson az OK gombra. Hogyan Előzmények törlése az Android telefonok Ha meg akarjuk nevezni egy dolog, hogy voltak az elsődleges tényező a siker az intelligens telefonok, akkor minden bizonnyal képesek csatlakozni a felhasználó az interneten útközben. Kattints a címsor melletti menü ikonra, majd az előzményekre, ott pedig válaszd az Előző munkamenet visszaállítása menüpontot. A firefox WEB-böngésző nem alkalmaz szalagmenüt, így a felhasználó a hagyományos menüvel találkozhat Előzmények , ideiglenes internet fájlok és az elmentett űrlapok törlése Lehetőség van az előzmények , ideiglenes internet fájlok és az elmentett űrlapok törlésére. Beállíthatjuk, hogy a böngésző automatikusan törli a történelem majd 1. Adatvédelem fül: Az előzmények sokszor segíthetnek, ha valami nem túl régi tartalmat kell előre ráncigálni.


A sütik kel megint ugyanaz a helyzet, mint a Javával, mivel ez is tartalmazhat veszélyes elemeket, de nélkülük nem minden weboldal működik jól. Egy ablak akarat pukkanás-megjelöl kérdezés ön-hoz választ a felhasználói profil , , ha egynél több számítógépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések