2014. december 30., kedd

Ingyenes okj képzések szabolcs szatmár bereg megyében

Ingyenes okj képzések szabolcs szatmár bereg megyében

A képzési lista megtalálható az alábbi linkre kattintva is. Oktatási és képzési híreink –Felnőttképzés hirek. Profi szervezés, tananyag és oktatók. Kényelmes, kultúrált, modern eszközökkel felszerelt tantermek. A tanfolyamszervező Sipos Attila gondoskodó irányítása, folyamatos kapcsolattartása a csapattal igazán páratlan.


SZABOLCS - SZATMÁR - BEREG MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! A megyében induló INGYENES képzések. Persze azért nem csak ezekből a szakemberekből van kevés most a piacon.


Regisztrált álláskeresőknek és közfoglalkoztatásban lévőknek ingyenes képzések indulnak! EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HOGY A JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS ELŐTT BEIRATKOZHASS EZEKRE AZ INDULÓ KÉPZÉSEKRE, OKJ BIZONYÍTVÁNYT ÉS SZAKMÁT SZEREZHESS! A kedvezmények halmozása (több kedvezmény egyidejű igénybevétele) a képzések , OKJ tanfolyamok adatlapján feltüntetett információk szerint korlátozott. Jelentkezési feltételek A melyiksuli.


HEVES MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! Megváltozott munkaképességű honfitársaink kaphatnak új esélyt a munkába állásra Gyöngyösön és szűk vonzáskörzetében az IOSZIA Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény által megvalósított képzési programok sikeres elvégzését követően. Boltvezető OKJ tanfolyam indul Hajdú-Bihar megyében ! SOMOGY MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEK ! Felgyorsult életünk, és a Nemzetközi munkaerőpiacon elindult tendenciák megkövetelik, hogy minél magasabb szintű képzésben részesüljenek a munkavállalók, tudásukat folyamatosan frissítve, napra készen tartva, mint a jó pap, holtig tanuljanak, melyre kiváló lehetőséget nyújt egy tanfolyam Hatvanban. Országos képzés nappali, levelező és távoktatásban. Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan.


Ingyenes informatikai tanfolyam indul Szikszón! OKJ képzések – OKJ vizsgák. OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Nyíregyházán, február 1. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ , amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Egy jó szakma felér egy diplomával! Győr-Moson-Sopron megyében indítandó új tanfolyamok: ács, eladó, gépi forgácsoló, hegesztő, ipari gépész, járműipari fémalkatrész-gyártó, kőműves és hidegburkoló, szakács, szerszámkészítő, villanyszerelő, dísznövénykertész, gazda A jelentkezés feltételei, és annak határideje hamarosan elérhető lesz!


PEST MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! Kedves leendő képzésben résztvevőnk! Válassza ki a számára megfelelő tanfolyamot és jelentkezzen bátran kötelezettségvállalás nélkül Dunántúl délkeleti részén nyugatról, Somogy megye városaiban, községeiben, településein tervezetten indítandó új tanfolyamaink valamelyikére. Itt az átlagos havi bruttó bér 191. Ennél valamivel többet, 199.


Ft-ot pedig Nógrád megyében. Szabolcs - Szatmár - Bereg megyében érhető el a legalacsonyabb jövedelem ezzel a foglalkozással az országban. Ezek többsége nem OKJ -s képzés, hanem azoknál jellemzően rövidebb, pár napos vagy hetes. Szakmai képzések , továbbképzések minden területről Ebben a képzéskategóriában tüntettük fel azokat a képzéseket és tanfolyamokat is, amelyek valamilyen szakmához jelentenek kiegészítő vagy ráépülő képzési lehetőséget.


A tanfolyamok, képzések során több éves felnőttképzésben jártas szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóink, tanáraink, szaktanáraink készítik fel a záró vizsgára, akik a tudás elsajátítása mellett együttesen segítikA Nógrád megyében indítandó új tanfolyamok bejegyzés először a IOSZIA - OKJ Képzések - OKJ. A képzés költsége tartalmazza a felvételi eljárás, tananyag, gyakorlati képzés árát is. A mérlegképes könyvelő tanfolyam elvégzése a megoldás! Az OKJ -s tanfolyamok közül ez a szakképzés olyan ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek a könyvelői ismeretek elsajátításához.


Tisztelt olvasó, hallgató! Szeretnénk, ha tudná milyen nagy változások előtt áll a felnőttképzés ( OKJ -s tanfolyamok). A szakmát adó tanfolyamok választéka közel a felére csökken, ellenben óraszáma megduplázódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések