2014. december 31., szerda

Chrome felugró hirdetések

Chrome felugró hirdetések

Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today!


Get a new and fast web browser. Download Chrome and start browsing! Tudja meg, milyen speciális módszerekkel szabályozható egy webhely viselkedése a Chrome használata esetén.


A saját webhelyhez tartozó előugró ablakok le vannak tiltva. A Chrome letiltja az olyan előugró ablakokat, amelyeket lehetséges, hogy a felhasználók nem ítélnek hasznosnak. Ha a következő problémákat tapasztalja a Chrome -ban, akkor elképzelhető, hogy nemkívánatos szoftver vagy rosszindulatú program került a számítógépre. Nem tűnnek el az előugró hirdetések és az új lapok.


Chrome felugró hirdetések

Mindig megváltozik a Chrome kezdőlapja vagy a keresőmotor az Ön engedélye nélkül. A böngészős felugró hirdetések megjelenése egyértelműen jelzi, hogy a számítógépet adware vagy más potenciálisan kéretlen program fertőzi. Fontos, hogy ezeket nagy erőkkel terjesztik az interneten, méghozzá megtévesztő módszerekkel. Az összes felugró ablak tiltása működésképtelenné teszi ezeket a funkciókat. Learn how to set up pop-up blocker in your web browser.


A súgóban már utána néztem, és minden a helyén! Majd a bal alsó sarokban újra nyomd meg a lejátszás gombot. A felugró ablakokat bezárhatod. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik. We will not go into the details here, those who interested can find the exhaustive changeside the Assistant repo.


Chrome felugró hirdetések

Mostanság egyre gyakrabban jelennek meg felugró hirdetések , reklámok az interneten, ami különösen bosszantó, ha éppen zenét hallgatsz a gépen böngészés közben. Előfordulhat, hogy olyan reklámprogram vagy kémprogram van a számítógépén, amely felugró ablakokat nyit meg. Az ilyen felugró ablakok leállításához azonosítania kell az azokat megnyitó szoftvert, majd el kell távolítani, vagy meg kell változtatni a beállításait, hogy ne jelenítsen meg előugró ablakokat. Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akik belefutottak már egy olyan weboldalba, ami egy új ablakban vagy lapon egy másik. Ahhoz, hogy a jogot a címsorba, Koppintson a Több.


Pop-up-ból Engedélyezett nak nek Blokk. Jobb alsó sarokban felugró hirdetések. Próbáltam több módszert: adblock, adblock plus, ublock origin, beállításoknál tartalombeállításokat is bütyköltem, nincs változás. Hogy tüntethetem el őket? Nézd meg kedvenc online filmed vagy sorozatod korlátok nélkül!


Start using Chrome today. A(z) KRÓM FESTÉS-CHROME STYLE-CHROM PAINTING című videót KRIDX CREATIVE GROUP nevű felhasználó töltötte fel a(z) kreatív kategóriába. From rich golden hues to cool moody vibes, you’ll be able to find presets that perfectly suits your style and takes your photos to the next level.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések