2019. augusztus 20., kedd

Wifi megosztás telefonról laptopra

A legegyszerűbb persze, ha keresünk egy ingyenes WiFi hotspotot, ennek azonban még akadnak hátrányai. Egyrészt még mindig eléggé kevés ilyen hely létezik, és egyáltalán nem biztos, hogy a közelünkben akad egy olyan gyorsétterem, pláza vagy épp önkormányzati hotspot, amit időben elérnénk. Mondjuk ha a laptopunkon nincs 3G-s modem, akkor nyílt Wi-Fi hálózat nélkül egészen biztosan meg leszünk lőve. Kicsit talán túloztunk, van megoldás. Otthoni aktuális hálózati kapcsolatot.


Wifi megosztás telefonról laptopra

WIFI -t mint az USB-s WIFI. Mint kiderült az újabb buildban is benne volt minden a usb tetheringhez csak épen nem volt hajlandó telepíteni, így nekem kellett a megoldást 8. Windows tiltakozása ellenére telepíteni. WiFi kereső program A WiFi kereső program segítségével ( WiFi Finder) könnyen megtalálhatóak a körzetünkben lévő internethálózatokat ! Ráadásul, ezt a programot ingyenesen tölthetjük le, telepíthetjük telefonunkra, táblagépünkre. Választhatunk, hogy USB, Bluetooth vagy WiFi segítségével kívánjuk-e megosztani az internetelérést, majd egy jelszó beállításával aktiválhatjuk a funkciót. Az alkalmazás WIFi vagy 3G kapcsolat segítségével létesít kapcsolatot az Androidos okostelefon és a laptop között, ezután a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre: Fájlok és mappák mozgatása az eszközök között a „fogd és vidd” mód támogatásával.


Nem a WiFi File Transfer az egyetlen olyan app, amely a mobil tartalmát úgy osztja meg a helyi hálózatban, hogy egy webszervert hoz létre. Ezt a szervert a másik számítógép (ami ugye nemcsak PC, hanem tablet és másik mobil is lehet) böngészőjével érhetjük el, a címsorba írt IP:port megnyitásával. A TV vezetékkel csatlakozott a LAN-hoz , a PC meg Wifi-n. Ezután egymásra talált a két eszköz, és most már úgy is megy a vetítés, hogy visszadugtam a vezetékes LAN-t a TV-be. Remélhetőleg a helyes driver telepítése után működni fog a laptopod Wifi -kártyája.


Legkönnyebben úgy győződhetsz meg erről, ha egy másik Wifi hálózatra csatlakozol (iskoládban, munkahelyeden, kávézóban, esetleg okos telefonról megosztott mobil internetre). Rendben, a laptop Wifi adapter kártyája. Wifi megosztás laptopon keresztül? Van egy adott laptop amin van internet (kábeles),és azt meg lehet osztani wifin keresztül?


Szóval a laptopból lehet hotspot-ot csinálni,hogy a többi gép is kapjon netet wifin keresztül? A program bekapcsolása után a noteszgépbe épített WLAN-adapter a routerekhez és hozzáférési pontokhoz hasonlóan saját vezeték nélküli hálózatot épít fel, saját SSID-vel, így más Wi-Fi eszközök, például telefonok is elérhetik az internetet a számítógép kapcsolatán keresztül. Részletes leírást olvashat arról, hogyan viheti át a fényképeket és videókat a telefonról a számítógépre. Fényképek és videók importálása telefonról PC-re Ez a weboldal cookie-kat használ az elemzésekhez, valamint a testreszabott tartalmak és hirdetések megjelenítéséhez.


Ha csatlakoztatom a telefonomat a géphez USB kábellel és lesz internetmegosztás, akkor onnan laptopról és más androidos telefonról is lehet internetezni? A legtöbb okostelefon képes megosztani a 3G internet kapcsolatot USB kábel vagy WiFi segítségével is. Nokia telefonok esetén külön programot kell ezen célra telepíteni.


Megosztás okostelefonnal. Alapfeltétel, hogy a tévének és a „másik” eszköznek ugyanazon a hálózaton kell „lógnia”. Easy WiFi Radar segít megtalálni, és kezelni az online Wi-Fi kapcsolatokat. Az ingyenes eszközi folyamatosan ellenőrzi a W-LAN hálózatot, az eredményt egy radar-szerű ablakban jeleníti meg.


Tudod biztonságosan megoszthatja az internetkapcsolatot az egyik legegyszerűbb módja, hogy átalakítsa a PC-jét egy Wi-Fi router, minimális konfigurálást igényel, akkor kezelni az összes. Ha a WiFi be van kapcsolva a telefonodon, a WiFi hálózatok alatt megjelennek az észlelhető vezeték nélküli hálózatok. Itt kiválaszthatod a UPC által biztosított WiFi -t, vagy a saját routered által sugárzott hálózatot.


Csatlakozáskor egy felugró panel kéri a WiFi kulcsot, ahova a routerbe beállított jelszót kell beírni. Folyton ledobja a wifi ? Idegesíti, hogy a videók csigalassúsággal töltődnek be? Teszteltük az új wifi -technológiákat, és megmutatjuk, hogyan lehet a lehető legjobban beállítani az otthoni hálózatot. A wifi napjainkra csaknem közművé vált, hiszen egy vezeték nélküli hálózat.


Wifi megosztás telefonról laptopra

Ebben a topicban is beindult a kezdő hsz bővítése, thx emitter. Ha van valami jó leírásod amit érdemesnek találsz arra hogy bekerüljön , küld el nekem mailben (Batman) és megnézem én is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések