2019. augusztus 28., szerda

Szoba pár órára 13 kerület

Szoba pár órára 13 kerület

A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Partnert biztosítani nem áll módunkban! Ittas,bódult,higiéniát mellőző személyeket a búvóhely nem fogad ! Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon.


Fiatalos búvóhely VIII. Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Foglalj szobát 1-órára a budapest III.


Budai EuroCenter Apartman búvóhelyen. Kiadó albérletet keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Válassz lakást pár órára weboldalunkról!


Szoba (albérlet) - Budapest VIII. Búvóhely keresés, szoba pár órára pároknak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az Árpád híd és a Dózsa György út között, csupán pár percre a metrótól!


Különleges, minimál stílusú, új építésű penthouse lakás, ami egy órán belül a rendelkezésedre áll (a szabad hely függvényében). Teljes diszkréció mellett tölthetsz el pár órát kedveseddel, vagy hasonló hozzáállású barátaiddal, párokkal. Az ablakok redőnnyel és függönnyel felszereltek.


Szoba pár órára 13 kerület

Luxus lakások, exkluzív búvóhelyek pár órákra! Ismerkedés után, összeköltözés előtt, pároknak pár órára szoba és lakás, búvóhely Budapesten. Akár pár órára , vagy éjszakára, akciós hétvégékre!


Diszkrét búvóhelyet biztosítunk Önnek és párjának Budapest belvárosában, legyen szó akár pár óráról vagy akár egy egész éjszakáról. Tiszta és rendezett lakásaink között biztosan talál majd kedvérevalót. Ne feledjék: A diszkréció megőrzése közös érdekünk! Ingyenes hirdetésfeladás.


Szoba pár órára 13 kerület

Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Kerület , Józsefváros,. Kellene egy búvóhely Budapesten vagy vidéken? Ha van kivel de nincs hol, itt megtalálod a búvóhelyeteket!


Elég ha olvasod a blogunkat! Itt összegyűjtöttük az összes ajánlott búvóhelyet. Nálunk megtalálod az ország összes kiadó szobáját, lakását! Na és persze azt is amit az ellenségünknek sem. Nem ragaszkodunk a két főhöz mint búvóhely, mert az a tapasztalat, hogy egyre többen szeretnek elbújni 3-asban vagy 4-esben.


Ez is természetes, az effajta kéréseket is figyelembe vesszük. Az Örs vezér tér közelében igényes, ízléses szoba kiadó pár órára. A szobában erős, rusztikus franciaágy, kényelmes matracok, friss, pamut ágynemű és szép fürdőszoba várja Önöket. Kondorosi úton igényes, hangulatos, új építésű, másfél szobás, kertkapcsolatos lakás kiadó pároknak rövid távra, akár órákra.


A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és különleges ajánlatokkal. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy órai távozás után éjszakai árat számolunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések