2019. augusztus 20., kedd

Rák augusztusi szerelmi horoszkóp

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A Plútó az ön elköteleződést jelző életterületén tartózkodik, igaz hátráló mozgásban. Ez egy nagyon megbízható személy felbukkanását jelzi, régebbről ismerheti az illetőt.


Rák augusztusi szerelmi horoszkóp

Horoszkóp hirdetés A Rák jegy szülötteinek az augusztus a munka terén kellemes meglepetésekkel telinek ígérkezik, a szerelemben pedig kezdeményezővé és játékosabbá válnak majd a hónap során, ami sok pluszt adhat párkapcsolatukhoz. Rák (június 22-július 22.) A Rák csillagjegyű partneretektől ebben a hónapban szinte bármit megkaphattok, amit kértek, a havi szerelmi horoszkóp szerint. Amennyiben ti vagytok Rák jegyűek, ez rátok is vonatkozik, így figyeljetek arra, hogy nemet is mondjatok néha párotok kérésére.


Szerelmes szíved ragyogása messzi látszik – táncba hívva talán az egész világot. Mindenkivel flörtölsz, mosolyogsz, ami nem is csoda, hisz hódítani, megszerezni akarsz minden „vadat”, köztük persze a legnemesebbeket is. Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet. Ebben lesz segítségedre az augusztusi csillagüzenet.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!


A szerelemről szól ez a hónapo szinte lehetetlen megúsznod a vágyott csodákat, melyeket angyalaid hoznak. Fogalmazd meg mit szeretnél, s enged hogy érkezzenek! A lehetőségek bősége nehezíti döntésed - az összetartozást vagy a szabadságod válaszd – e? A nyár záró hónapja új és nagy érzelmekkel tarkítottnak ígérkezik. Egy utazás - főleg külföldön, a tengerparton - fontos szerepet játszhat szerelmi életedben - kedves, biztató, elfogadással és szeretettel teli mosolyod mindenhol levesz mindenkit a lábáról.


Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról. Kos Munkaügyben ne vállalkozzon most nagyobb koncentrációt igénylő feladatok elvégzésére, mert kissé szétszórt lehet ebben az időszakban, amiért ön egyáltalán nem tehető felelőssé, hiszen a körülmények adódtak úgy, hogy néha szinte már azt sem. Rák Páros: Minden, ami mostanában problémaként felmerült, jól kezelte így nincs okod a félelemre, sőt, inkább elmerülhetsz végre a szenvedély és a szerelem tengerében kedveseddel.


Rák : Gondolataid csak a szerelem körül forognak, ez nem is baj, hiszen te is egy gondoskodó kellemes energiájú személy vagy. Vigyázz, hogy ez a gondoskodás ne forduljon az ellentétes irányba, mert a párod szemében követelőzőnek akaratosnak és túlzottan ragaszkodónak tűnhetsz, így könnyen elijesztheted azt is, aki már. A szerelmi horoszkóp szerint számodra ez egy zavaros időszak. Egyrészt úgy érze megtaláltad életed szerelmét, másrészről kételyek gyötörnek az elköteleződés és lojalitás miatt. Ha elfogado hogy mennyire vágysz erre a kapcsolatra, pároddal is fogsz tudni beszélni érzéseidről.


Rák augusztusi szerelmi horoszkóp

Most igazán forr a véred és nagyon erős vágyat érzel a szerelemre, a szeretetteljes együttléteke. Most nagyon fontos számodra a pároddal kettesben eltöltött minőségi idő. Rák: Gondolataid csak a szerelem körül forognak, ez nem is baj, hiszen te is egy gondoskodó kellemes energiájú személy vagy.


Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Augusztusi szerelmi horoszkóp : pozitív fordulatra számíthat minden csillagjegy! Az augusztus kétségkívül izzani fog a szenvedélytől és a szerelemtől.


Rák augusztusi szerelmi horoszkóp

A csillagok állása szerint a nyár utolsó hónapja több csillagjegy szülöttjének is nagy meglepetéseket ígér, igaz, nem mindegy, hogy hogyan. Bátraké a szerencse, de a szerelem is az új esztendőben. Járj nyitott szemmel és szívvel! Ha úgy alakul, hogy a jelenlegi párod nem, csak valaki más teljesítheti be azokat, akkor tudo hogy mit kell tenned.


Ha párt keresel, akkor az augusztus kiváló időszak lesz az ismerkedéshez, flörtöléshez, egyéjszakás kalandokhoz, testiséghez, tehát csak annyit kell tenne hogy bátran vágj bele az ismeretlenbe és hagyd magad sodortatni az árral. A Halak, a Rák és az Ikrek, akik közül választanod kellene, ők az esélyesek arra, hogy mint Bak szülöttet boldoggá tegyenek. Itt az idő, hogy teret engedj. A Rák rendelkezik valamivel, ami vonz tége de nem valószínű, hogy belemennétek egy kapcsolatba, vagy pláne egy házasságba. A favoritod az Oroszlán.


Ha szingli vagy, akkor valószínűleg az ő oldalán fejezed be az évet. Ha most inkább otthon ülős kedve van, akkor nem muszáj kimozdulnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések