2019. augusztus 5., hétfő

Tűz 11 kerület

Itt megtalálod a(z) tűz kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XI. Budapest fővárosi, és Pest megyei hírek, belföl külföl politika, gazdaság, életmó utazás, divat, otthon, tech, mobil. Tünde utcában kedden késő este.


Tűz 11 kerület

Kigyulladt, teljes terjedelmében égett és megsemmisült a tűz következtében a tetőszerkezet. Tűz Pesten Kigyulladt egy lakás Budapesten, a XIII. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Please try again later. Több olvasónk is jelezte csütörtök reggel óra körül, hogy ég egy lakás a IX.


Vaskapu utcában, képet is küldtek. A katasztrófavédelem azt írja, a társasház harmadik emeleti lakásában keletkezett tűz. A fővárosi tűzoltók elkezdték oltani a lángokat, emelővel.


Ausztráliában az extrém aszály és a hőség miatt. Többen meghaltak, több száz ház semmisült meg. A kormány vitatja, hogy ennek köze. A környező irodaépületek is veszélyben voltak. A tüzet kora délután oltották el.


Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen. Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére.


A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz , különösen erős szél esetén. Pestszentlőrinc és Pestszentimre - ittlakunk. Oldal azoknak, akik itt laknak, itt dolgoznak vagy csak egyszerűen szeretik a. Tűz volt tegnap kora este a MOM Sportközpont tetején, egy használaton kívüli faházban - hogy pontosan hogyan keletkezett, azt még vizsgálják.


Tűz ütött ki egy Frangepán utcai családi házban csütörtökön délután. A négyzetméteres épület faszerkezetes előszobája égett. A lángokat elfojtották a tűzoltók, akik jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az elsődleges hírek szerint senki sem sérült meg a tűzben – tudatta a katasztrófavédelem.


Tűz 11 kerület

Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Meggyulladt valami egy tízemeletes társasház pincéjében, egy tárolórekeszben, az Ormánság utcában szerda délután. Heten vesztették életüket a tűz során, ebből öten a helyszínen, ketten pedig később a kórházban. A tűz a „B” épületrész VI-X. Vasárnap késő délelőtt kigyulladt egy négyemeletes társasház egyik földszinti lakása Budapesten, az Izabella utcában. A száraz gaz, az aljnövényzet és a szemét gyulladt ki , vasárnap kora este a IX.


Fegyvergyár utca közelében. Több száz négyzetmétert érint a tűz. Kisebb tűz volt kerületünkben, egy Búzavirág utcai lakásban. A konyhában kávéfőző és körülötte berendezési tárgyak égtek. Tűz volt egy Berzsenyi utcai garázsban, egy gázpalack fel is robbant.


A lángok a teraszon csaptak fel és a fölötte lévő tetőszerkezetre is áterjedtek. Jelenleg még utómunkálatokat végeznek, jelezte a katasztrófavédelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések