2019. augusztus 2., péntek

Szerelmi horoszkóp szűz szeptember 2019

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Szerelem tekintetében önnek rengeteg esélye van ebben a hónapban, több romantikus szálat is tart egyszerre a kezében, és nagyon meg kell felelni az illetőnek az ön kritikus feltételeinek. Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz.


Szeptemberben leginkább a barátai és a párja társaságában fogja igazán jól érezni magát. Ez a hónap egy olyan időszak lesz a Szűz csillagjegyűek számára, amely során a magányt mindenáron igyekszenek elkerülni. A Szűz jegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Merkúr rendkívül racionális gondolkodásúak. Szeretik, ha a rend veszi őket körül, mivel így képesek mindent precízen és professzionális módon megoldani.


Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A szerelmet tekintve ennek a hónapnak ön lesz a főszereplője, az összes szerelmet képviselő planéta az ön ötödik sorsterületén tartózkodik a megbízható Szűz jegyében, melyet a Szaturnusz támogat. Heti általános horoszkóp - szűz. A magánéletedben izgalmasabbá válhat a szerelmi életed.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Fizikai szinten főleg az ízületei és a gyomra okozhat kellemetlenséget, de a szezonális, megfázásos, felfázásos betegségekre is érzékeny lesz. Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak.


Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A szerelmi kapcsolatok elsősorban a kedvesednek köszönhetően szorosabbá válhatnak.


Ha eddig esetleg a társas magányt élhetted át, akkor ennek vége: nemcsak ő figyel jobban rá hanem te is változol, eltelíti lelkedet a belső erő, a békesség és a nyugalom. Ha szülő vagy, gyermekeddel fontos lehet ez a mai nap, mert olyan esemény történhet, amely komoly hatással lehet a jövőjére. Megeshet, hogy többet gondolsz az ex-edre. Nyilas: Még az is lehet, hogy olyan feladatok várnak ma rá melyeknek az elvégzéséhez kevés kedvet érzel.


Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned.


Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Szűz : A mai napon központi témád lehet a pénz. Nemcsak annak megkeresése, hanem megtartása vagy költése.


Az is lehet, hogy kapsz egy értesítést, amitől megfeszülhetnek az idegeid. Hivatalos ügy intézésére jó a nap. Mérleg: Előfordulhat, hogy meg kell védened a saját igazadat.


Szerelmi horoszkóp szűz szeptember 2019

Ha szeretnéd ezt a viszonyt új kerékvágásba terelni, akkor lépj a tettek mezejére. A partnered elfogadó magatartása megkönnyíti a dolgodat. Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel most könnyebben szót érthetsz.


Szűz Amitõl ma mindenképpen ódzkodjon szerelmi téren, kedves Szûz, az a heves vérmérséklet! Legyen inkább türelmes, s hagyja, hogy maguktól, szép lassan kibontakozzanak a dolgok, s meglátja, ez által egészen új mélységeit ismerheti meg annak, amit úgy hívunk: csupa-csupa nagy betûs SZERELEM! Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből. Az álmaink megvalósításának megkezdésére a legjobb idõpont az itt és a most!


Szerelmi horoszkóp szűz szeptember 2019

Ne feledjük, hogy senki sem teszi meg helyettünk azokat a lépéseket, melyek a mi hosszú távú boldogulásunkhoz vezetnek, s nem is várhatjuk el mindezt senkitõl. A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp. A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell.


Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések