2019. augusztus 5., hétfő

Oroszlánkirály timon

Hogyha éhes vagy és hamar kell a jó falat, Itt a haverom, a torkodon is leszalad! Pumbahúsa jó, finom dagadó, ínyenceknek is mértékadó! Jó pocakba yap yap yap Jó a Pumbaa yap yap.


Szimba, az oroszlánkirály Mufasa fia gyermeki vakmerőségből és kíváncsiságból besétál álnok nagybátyja, Zordon csapdájába, és ez apja életét követeli. A lelkiismeret-fordulástól gyötört, kétségbeesett kisoroszlán elbujdosik, eltéved a sivatagban, és csak a mókás csavargó-párosnak, Pumbá nak és Timon nak. Aztán két nagyszerű baráttal ajándékozta meg: Timonnal és Pumbával. Kiderül, hogy a varacskos és a szurikáta jelen voltak minden fontos eseményen, így sok-sok humorral és viccel ismerhetjük meg újra a cselekményt.


Igen, ezek a részei még mindig jók az új Oroszlánkirálynak. A többi, hát…disputáljunk egyet! A Kimba és Lion King összehasonlító rész innen van, az egész. Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik.


Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Egy valódi szurikáta egyszerűen nem tud olyan szeretnivaló módon lyukat beszélni a hasunkba, mint azt Timon tette. A harmadik legnagyobb bevételt hozó animációs film (az első a kézzel rajzolt rajzfilmek kategóriájában) mind az Egyesült Államokban, mind világviszonylatban.


Figyejj leírom neked megpróbálom a legérthetõbben azé oroszlánkirály mert ez végülis az oroszlánkirály csak timon és pumba szemszögébõl és mivel én imádom tomint és pumbát mondom PUMBÁT nem bumbát ezé nekem ez a kedvenc részel szóval csak nem nézhetetlen. Simba bemutatásakor például az állatok valójában a hátsó sorban ágaskodó Pumbaa szellentése miatt borultak a földre. The Lion King Mufasa (James Earl Jones) just had a baby cub named Simba. John Oliver (Zazu), Keegan-Michael Key (Kamari), Billy Eichner ( Timon ) and Seth Rogen (Pumbaa), as well as Director Jon Favreau, had all voiced characters in films by Sony Animation.


Az oroszlánkirály -trilógia e rendkívüli. Gyerekeknek felnőtteknek egyaránt ajánlom! Timon és Pumbaa nagy tolvajokat, akik mindig jönnek létre a különböző módon szórakozni. Webshopunk átmenetileg technikai okok miatt nem üzemel, szíves türelmüket kérjük a helyreállításig. Rendeléseiket jelenleg valamely üzletünkben tudják leadni, melyek listáját és azok elérhetőségét itt láthatják.


Timon : Mert, ő kicsi kora óta büdös mint a görény A szagától elszédülne mind aki él. Pumbaa: Csak a lelkem a szép, de testem rút. Ez a tény, kiszagol a barát s elhúz. A legnagyobb rejtély itt az, hogy a készítõk nem említették hogy ez fiú vagy lány, egyszerûen Fluffy azaz bolyhosként hivatkoztak rá.


Oroszlánkirály timon

Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének első hónapjai gondtalanul, boldogságban telnek. Alig két hét múlva megérkezik a hazai mozikba is a Disney egyik leghíresebb animációs alkotásának modern feldolgozása, mely az élőszereplősítő hullám alá tartozik, annak ellenére, hogy az egész film számítógép animált. Simba és Nala immár felnőttek és első kislányuk megszületését ünneplik.


A kis Kiara igazán virgonc kis oroszlán, pont, mint amilyen apja volt az ő korában. Pumpaa legjobb barátja, s egyik szokása, hogy társa ötleteit sajátjaként tünteti fel. Az animációs játékfilm rendezője Darrell Rooney, producere Jeannine Roussel. A Timon név, mint a mesehősé az Oroszlánkirályból. Bevallom, néha valóban mesében érzem magam.


Oroszlánkirály timon

Igaz, rémmesében, de ez már más lapra tartozik. Van becses, anyakönyvezett nevem, de mivel a barátaim Timonnak hívnak, így nektek is megengedem. Hiszen végtére is egy család vagyunk. Világgá megy, és útja során két jó barátra lel, Timonra és Pumbára, akik közt felnő és elhatározza, hogy visszamegy a hazájába és elfoglalja az őt megillető trónt. Ilyen a Disney következő sorozata: The Owl House A farmonkívüli új előzetessel kápráztat el A Nickelodeon augusztusi újdonságai A Minimax augusztusi újdonságai Az HBO GO júliusi újdonságai A Littlest Pet Shop: Gyerkőcök világa magyar hangj.


Oroszlánkirály rajongói ne csüggedjetek, hiszen a hatalmas sikerű film komédiás párosa visszatér. A Szajna part és a múzeumok sem vehetők kutyába, de a lényeg még is csak az ebéd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések