2019. augusztus 16., péntek

Önkormányzati választás eredmények

Kövesd az élő hírfolyamunkban az agglomeráció legfontosabb híreit. A Tovább olvasom feliratra kattintva megtekintheti a megismételt választások eredményét. Az agglomeráció települése közül a nagyobb városokat és néhány érdekes helyszínt emeltünk ki alább. Az összes település adatát erre a linkre kattintva lehet elérni. Október 13-án, vasárnap tartják az önkormányzati választásokat Magyarországon.


Önkormányzati választás eredmények

Hétfő hajnalban fölé emelkedett az önkormányzati választás eredményeinek feldolgozottsága, a megyei jogú városok és fővárosi kerületek polgármesterei tekintetében azonban nem történt változás a vasárnap késő esti állapotokhoz képest. Két táblázatban mutatjuk meg a. Orbán: Készen állunk az együttműködésre - Hajnal hatkor nyitottak a szavazóhelyiségek. A több mint millió választópolgár este hétig szavazhat az átfogó ellenzéki összefogásban és váratlan fordulatokban gazdag, feltehetően minden idők legemlékezetesebb kampánya után.


A fős településen a választás előtt fősre duzzadt a választási névjegyzék. A Zala megyei Várföldén is hasonló szervezett lakcímbejelentés történt a választási eredmények befolyásolására: a szeptember 1-jei 157-ről október 13-ára 239-re nőtt a bejelentett választók száma. A helyi választási iroda nem tett. A Blikkre hivatkozva közli többek között a Propeller, hogy az önkormányzati választási eredmények ismeretében több ponton is módosíthatja a választási törvényt a kormány a következő időszakban. A megyei jogú városok a választás szempontjából nem képezték a megye részét.


A települési önkormányzati választás. A képviselő-testület létszáma itt is a település lakosságszámától függött. EREDMÉNYEK – Minden egy helyen Karácsony Gergely (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) nyerte a főpolgármester-választást a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 1százalékának összesítése után (az eredmény nem végleges). A tegnapi magyarországi önkormányzati választásokat vidéken a kormánypártok nyerték, Budapesten viszont az ellenzék szerzett több polgármesteri posztot. Mór részletes eredményei ide kattintva.


Pusztaszabolcs részletes eredményei ide kattintva. Rácalmás részletes eredményei ide kattintva. Az MSZP kérte a választás megismétlését, de hiába. Regöly települési választás eredményei. Szavazóköri eredmények.


Polgármester választás. Nem dobog már a szív, mely a jóság tükre volt, Ajka nem szól többé, mert lezárt, néma, holt. A tapasztalatok szerint a kistelepülésekről gyorsabban érkeznek meg az eredmények , az önkormányzati választás végeredménye hétfő hajnalra várható. A szavazókörök este órakor zártak. Ezzel rekord nem dőlt meg, de a vártnál is magasabbnak számít ez az arány.


Települési roma nemzetiségi önkormányzati választás. DG, NL (bama.hu) Reggel 6-kor megkezdődött, este 7-kor rendben be is fejeződött a szavazása az önkormányzati választáson. A választásra jogosult 94.


Az Önkormányzati választással kapcsolatos információk a csatolmányokban érhetőek el. Nemzetiségi önkormányzati választások helyszínei Részvétel a választáson Eredmények. Dunaújvárosi események. A Rimaszombati járás 1települése közül helyen tét nélküli volt a választás a polgármesteri széket illetően.


Nem minden település szabadult még meg az önkormányzati választási kampánytól: most vasárnap tíz helyszínen is meg kell ismételni a szavazásokat. Véget ért az önkormányzati választás. A fővárosban, a kerületekben és a nagyvárosok jelentős többségében a Fidesz-KDNP jelöltjei nyertek és kevés volt a meglepő választási eredmény a valasztas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések