2019. május 17., péntek

Vadászgörény eladó 2019

Kennelünk személyesen is megtekinthető! NEM felhalmozott nyúl- vagy nyércketrecekben, sufniban, disznóólban vagy társasház folyosóján tartjuk, mint a tenyésztők többsége, így szívesen adunk ötleteket mindazoknak, akik a görények igényeinek megfelelő helyet szeretnének kialakítani, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Egyéb háziállat hirdetés: Törpenyuszik-F. Helyhiány miatt sürgősen eladó a képen látható görény ketrec, hibátlan állapotban.


Vadászgörény eladó 2019

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Fiatal kora miatt még vadászatra alkalmas. Elvihető Debrecenből, vagy az úti költség fejében elviszem Debrecen kilométeres körzetében. Kisállatvásár a Kisemlős- rágcsáló rovaton belül, ahol megtalálhatóak tengerimalacok, hörcsögök, házi nyuszik (nyulak), vadászgörények, nyúlketrecek, és minden ami a kisállat apróba belefér. További cikkek a rovatból Az legnépszerűbb hobbiállat - avagy mi van a kutya és macskatartáson túl.


Eladó vadászgörény kölykök! Ha valakinek nincs lehetősége kutyát vagy macskát tartani, de mégis megosztaná otthonát valamilyen kisállattal, akkor felmerülnek az olyan ketrecben, vagy terráriumban tartható állatok, mint a hörcsög, tengerimalac, nyúl. Vadon élő vadászgörény -közönséges görény hibridek többfelé léteznek, a legnépesebb populáció Új-Zélandon.


Eredetileg pat­kányra, egérre, üregi nyúlra vadásztak vele, ma már egyre többen csak hobbiállatnak tartják. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fehér vadászgörény kölykök eladók.


Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A foglalás feltételeit megtalálja a Görénykölyök előjegyzés menüpontban. A gazdiválasztás jogát fenntartjuk ! JELENLEG NINCSENEK LEFOGLALHATÓ KÖLYKEINK. Kézhez szoktatott hónapos vadászgörény kölykök eladóak Putnokon. Oltva és féregtelenítve vannak.


Vadászgörény eladó 2019

Bármilyen évszakban szülessenek is, a tőlünk kikerülő kölykök erősek és egészségesek. Sajnos hiába lett ivartalanítva így is szokott tüzelni, de ez egy szurival vagy tablettával megszüntethető és így semmiben sem éri hátrány emiatt. Nem harapós, szelí játékos, kíváncsi és imádnivaló kisállat.


Vadászgörény kölyök előjegyzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések