2019. május 10., péntek

Kiadó kertes ház magánszemélytől

Kiadó házat keresel Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Egér útnál kertes , berendezett szobás garzon lakás. Tusolós, villanyfűtéses, 1-főre ideális. A ház főt tud befogadni.


ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Ház , lakás, telek, új és használt ingatlanok. Rákospalota-Kertvárosban eladó egy és fél szobás családi ház.


Ingatlanirodák, tanácsadás. Erkélyes, téli kertes amelyben wellness részlet lett kialakítva. Ideális lehet fiatal nagycsaládosok szá.


A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is! Eladó, kiadó új és használt Ház hirdetések XXI.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával.


Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Soroksáron, a központtól pár percre, szintes családi ház kiadó hosszú távra! A magasföldszinten hatalmas nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba, WC található. Az emeleten erkélykapcsolatos szoba és kádas fürdőszoba lett kialakítva. Az udvarra kocsival be lehet állni.


A szuterén lakható vagy használható bulihelyiségnek is. Itt található egy konyha, kis kazánházrész, WC-vel, nappali, nagy étkező, tárolóhelyiség. A legfrissebb albérlet, kiadó lakás, kiadó ház hirdetések Zugló környékéről a Kiadoalberlet. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Kiadó kertes ház magánszemélytől

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű c. A kereső vagy településlistáink segítségével pillanatok alatt megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő albérletet, Budapesten és vidéken egyaránt. Szombathely alsó hegyi részén, csendes utcában eladó igényesen kialakított családi ház. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen.


Kiadó kertes ház magánszemélytől

Albérletet, kiadó lákást keresel Budapesten? Ha albérletet keresel Budapest XXI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések