2019. május 31., péntek

Kiadó lakások zuglóban olcsón

Kiadó lakások zuglóban olcsón

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ha albérletet keresel Budapest XIV. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Kiadó lakás apróhirdetések.


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Az udvaron gépkocsi beállási lehetőség van, a közös képviselővel egyeztetve,.


Akár eladó, akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát. TIPP bérlőknek: Albérlet esetén érdeklődjön, hogy az albérletet milyen hosszútávra tervezi kiadni a bérbeadó. Olcsó lakás albérlet hirdetések.


Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! Ingatlanközvetítői tevékenység. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Zuglói Lakások hirdetőoldalán!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! A szobák parkettásak a ház többi része hidegburkolatú. A mühelyben ipari áram van.


Kiadó lakások zuglóban olcsón

A nyílászárok anyaga fa. Alacsony rezsi, havi 35. Ft körül ki lehet jönni. A, 136-os buszok egy saroknyira elérhetőek, a KÖKI és a Határ úti metró pár percre van.


Ft-ért fiatal párnak, vagy maximum főnek kiadó , december 1-től beköltözhető. Nálunk nem csak eladó lakások , házak, albérletek találhatóak meg, hanem széles kínálattal várjuk azokat is, akik eladó vagy kiadó irodát, garázst, üzlethelyiséget, mezőgazdasági területet, telket keresnek. Minden helyiség ablakos, a ház csendes nyugodt lakóközösségű.


Kiadó lakások zuglóban olcsón

Az albérlet É-K-i fekvésû. A hûtésrõl és a fûtésrõl a mennyezeti fûtés gondoskodik, ami minden évszakban. Jó közlekedéssel,és közelben bevásárlási lehetőséggel. A lakás kis konyhás,tusolós,csendes,napos.


Turistáknak, családoknak, üzletembereknek szállodai szoba helyett KIADÓ 2-főnek kényelmes lakás a belvárosban, Oktogonnál! Igényes, szobás, ízléses, jól felszerelt, teljesen berendezett és bérelhető akár csak pár éjre, néhány hétre vagy hónapokra (max. hónap egyben)! Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül.


Tekintse meg a Professional Premium Property számlás kiadó szoba és lakás kínálatát Budapest belvárosában! Budapesten béreljen kiadó szobát, teljes lakást vagy albérlet. Prémium szinten felújított, berendezett, gépesített lakások , lakószobák, lakrészek Önnek, lakhatási támogatás igénybevételével is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések