2019. május 27., hétfő

Szabolcs falunap 2019

Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR).


Szabolcs falunap 2019

A Rendelet alapján Portálunk új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot adott ki, mely innen letölthető. The Chat with Priscilla - What Men Wished Women Knew (Part One) - Duration: 29:31. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Nyíregyháza friss hírek, képek, videók. Meghívásos 2-es fogathajtó verseny kombinált hajtással - maraton kocsival II.


He is well known for his dribbling, pace, passing and goal scoring ability from midfield. Augusztus 9-én és 10-én aratóünnepre és falunapra várják a polgárokat Baracson. Az ünnepségsorozat 9-én órakor Baracs vezér szobrának koszorúzásával kezdődik, majd órától a Republic együttes ad koncertet a Vezérparkban.


Másnap, 10-én délután fél öttől. Túra, zenés programok, főzőverseny, hajózás és buli. Ez a szántódi falunap idei programja, melyre mindenkit szeretettel várnak a Közösségi Ház udvarába. Szabolcs -Szatmár-Bereg megye: Szabolcs -Szatmár-Bereg megye programok. A programok sorát foci és íjászat nyitotta, majd az óvodások és az iskolások vették birtokba a színpadot.


Tibor polgármester köszöntője után Fekete László mutatta meg „játékait„, a vállalkozó kedvű legények pedig kipróbálták, meddig bírják tartani a rudat egy kézzel, de farönköt és kőgolyót is emelgettek. Az engesztelő szentmise 11. Szent Márton templomban.


Tisztelt Szabolcsbákai Lakosság! Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. November 21-én, a Kossuth Rádió A Hely című műsora a dunaújvárosi Intercisa Múzeumot és az intézményben zajló munkát mutatta be. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy STÉFELY KORNÉL éves korában örökre megpihent.


Előtte engesztelő szentmisét mondatunk lelki üdvéért 13. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. Elkezdődött az állami autóbuszpark megújulása megyénkben is.


Szabolcs falunap 2019

Magyarország legnagyobb fesztivál-adatbázisa. Többek között gasztronómiai fesztivál, zenei fesztivál, autós-motoros fesztivál, karnevál, rendezvény, falunap. Honlapunkon igyekszünk minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani a településen lévő szolgáltatásokról, önkormányzatunk munkájáról, programjainkról. A Tatai Ütőegyüttes Molnár Szabolcs vezetésével szintén újdonságot hozott a Falunap műsorfolyamába.


Az együttes néhány megyei zenetanár és művész elhatározása után úgy döntött, hogy elindítanak egy koncertsorozatot. A Ráhangoló azóta is töretlen népszerűségnek örvend kicsik és felnőttek között egyaránt. Nem hal meg az, akinek emléke Örökké szívünkben él. Sarkadi úti(Nagyromán) Ortodox temetőben. Elektronikus úton Szalkainé Fóri Zsuzsa részére a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük.


Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Polgármester: Lehoczki. Színes programok, kirakodó vásár, óriás vidámpark, helyi értékek bemutatása várja a rendezvényre látogatókat. Immár tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő falunapi rendezvény, mely évről évre nagyobb sikereket tudhat a háta mögött. Sajtfesztivál és vásár helyszíne volt vasárnap a kultúrház udvara a Vas megyei Sajtoskálon.


A rendezvény megnyitóján dr. Balázsy Péter megyei jegyző is köszöntötte a megjelenteket, aki arról beszélt: láthatóan új erőre kapnak a magyar falvak, a vidék, amelynek a hátterében a közösség, a hagyomány és a fejlesztések hármasa áll. Fehérgyarmat km, Penyige km, Túristvándi km, Kölcse km, Tiszabecs km, Mánd km, Tunyogmatolcs km távolságra található.


Idén harmadik éve az önkormányzati képviselő-testület teljes támogatásával megrendezésre kerül a Kocsordi „Csikos” Falunap. Egyrészt azért, mert településünk lakosai igénylik, mi pedig mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez jár a kocsordi embereknek. A szeretet nem szűnik meg soha.


Soha el nem múló mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PAFFÉRI ZOLTÁN LAJOSNÉ (született: Vezsenyi Julianna) anyakönyvvezető, katolikus hittanár életének 66. Gombosszeg falu internetes oldala. Kállósemjén Nagyközség Önkormányzata idén 20.


Adventi Vásári Forgatag. ADVENTI rendezvényünkre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések