2019. május 29., szerda

Rasszista viccek

Rasszista viccek

Szar viccek gyűjteménye bejegyzései rasszista témában. Drága egyetemista társaim gyönyörűbbnél gyönyörűbb viccei. Read Rasszista from the story Fájdalmas viccek by Furagyerek with 8reads. Mit mond a rasszista taxis, ha meglát a zebrán egy kín.


Egy kiló rasszista vicc ! Léteznek a cigányvicceken kívül szőke nős, zsidó, székely, nyuszikás, stb viccek is. Aki nem érti a viccet, az nálam a no. NEM, ismetlem,NEM vagyok rasszista , de morbid humorrol volt szo :))) utolso csavo felébred a gázkamrában, körülnéz, mindneki meghalt. Rasszista viccek , fárasztó faviccek, mémek, beteg és morbid viccek. Legjobb, top viccek , napi viccek.


Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. A Budapesti Corvinus Egyetem rektora vizsgálatot rendelt el az egyetem.


A chiliszósz határozott fellépésű ketchup. Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe? Amúgy a 3-as vicc az nem jó, mert az nem vicc , hanem valóság.


A Románok tapossák a Magyarokat rendesen. Elég, ha arra gondolunk, hogy Trianonnál, nekik a Tiszáig kellett volna terület tőlünk. Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye.


Rasszista viccek

Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek.


Viccek korlátlan mennyiségben. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá.


A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Nyuszikás, pistikés, mórickás, stb viccek. Folyamatos feltöltés, minden nap új viccek ! Te is a saját vicceidet, a megfelelő kategóriákhoz. Mikor két kopaszbarack üti a cigánymeggyet. A család megrémült, a legidősebb fiú elküldetett a rabbiért, hogy a megtévedt aggastyán lelkére beszéljen. Hogy is tudott ilyet tenni?


Rasszista viccek

Utána egyből csóró és csúnya leszek. Odamegy egy zsidóhoz:-Emeld fel a bal kezed és a jobb lábad! A cigány követi utasítását és Hitler lerúgja a mélybe. A szimbolikus rasszizmus során a rasszista személy úgy tesz, mintha csak védené a társadalmi normákat (burkoltan arra utalva, hogy ugyanígy járna el, ha a saját rokonai lennének normasértők), a felelősséget pedig teljes egészében arra a kisebbségire hárítja, aki láthatóan megsértette azokat.


A zsidó engedelmeskedik, majd Hitler őt is lesegíti. A töbszörös gyilkossággal vádolt személyt villamos székbe ültetik. Van valami utolsó kívánsága?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések