2018. szeptember 14., péntek

Honnan tudom hogy ő az igazi

Honnan tudom hogy ő az igazi

Lehet, hogy odáig vagy érte, mert elbűvölően jól néz ki, tökéletes az ágyban, lehengerlő az intelligenciája, gáláns úriember, de valójában nem csak ezek a tényezők döntik el, hogy ő lesz-e az igazi. Ha amiatt szorongsz, hogy mikor keres végre újra, vagy úgy érze kevés vagy hozzá, lehet, hogy érdemes elgondolkodnod. Honnan tudom, hogy ő az Igazi ? A célok összekötnek „A házasság két ember hatalmas kompromisszuma. Semmi esetre sem az együtt töltött idő, sokkal inkább a célok kötik össze a házastársakat. Réka, éves, Szentendre „Közösek a célok, közösek a tervek - a rövid és hosszú távúak egyaránt.


Honnan tudom hogy ő az igazi

Nem tudom , hogy ő lenne az igazi , vagy engedjem el örökre. Tanácstalan vagyok, vajon honnan ismerhetem fel, hogy ki az igazi , vagy honnan azt, hogy nem ő az. Szerelmesnek lenni azt jelenti, hogy találkoztam az Igazival. Ez a hit a szerelem maga.


Akárhányszor, akárkivel éled át, ezt érzed. A tapasztalatomat mondom. Van nem ábrán hanem valóság is. De ezt csak idővel tudod meg, Zsu. Hogy nem pattan szét a buborék.


Bethany egyik írásában kifejti, hogy milyen kérdések segítettek neki döntést hozni abban, hogy vajon hozzá menjen-e aktuális barátjához. Elég régóta tartott már a kapcsolatunk ahhoz, hogy az összes tény a kezemben legyen. Ti honnan tudtátok, hogy ő az igazi ? Tudtam, hogy mit szeret és mit nem. Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz.


Azt, hogy ki az Igazi számodra, azt egyszerűen érze erre nincs matematikai képlet. Mégis, ha tudatosan ránézel a kapcsolatodra, a nulladik lépést valójában Önmagadnál kell keresni és csak utána a másiknál. Korábban mindig azt hittem, hogy csak azért mondják az emberek, hogy tudta az elején, hogy ő az igazi , mert utólag már könnyű ezt mondani, és saját magát is ezzel nyugtatja meg. De mégis, érzi az ember az elején (de nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mit), talán egy olyan belső hangot, hogy „nyugi, ez jó lesz”. Kellenek hozzá rózsaszín fellegek?


Ebben a leckében tanácsot adtunk arra, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az igazi szerelmet a fellángolástól. Min a vonzalmad alapja? Talán még össze is házasodunk, gyerekeink születnek, és közben elkezd motoszkálni bennem az a gondolat, hogy lehet, hogy mégsem ő az Igazi.


Mert sokat veszekedünk, mert más az elképzelésünk a gyereknevelésről, a szülőkkel való kapcsolattartásról, és egyébként is egészen mások vagyunk. Mit is keresek én emellett a. Volt néhány kapcsolatom. A legtöbbnél az az érzésem alakult ki, hogy nem ő az igazi. Ha egy kis bizonytalanság is benned van, akkor nem ő az , akire vártál.


Az igazi mellett határtalan nyugalom érzése tör rád. Olyan természetesnek tűnik, hogy ő lesz a gyermekeid apja, nincs benned kétely, mellette biztonságban érzed magad. Egészen addig, míg az életében fel nem bukkan egy szőke bombázó. Kb perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen.


Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi. Ezek a gondolatok folyamatosan cikáznak a párkereső, vagy kapcsolatban élő ember fejében. Az a baj, hogy ha felmerülnek bennünk hasonló kérdések, akkor már pánik lesz rajtunk úrrá.


Sztem olyan lehet a szerelem amikor ha vele vagy talán igazán magadat adhatoés ha meglátod egyből jobban érzed magad és gyorsabban ver a szíved. Ismersz olyan valakit, aki jó házastárs lenne? Ha igen, hogyan döntheted el, hogy ő -e az igazi számodra? Nem elég, ha csak a felszínes tulajdonságait veszed észre, hiszen a legelragadóbb lány is lehet megbízhatatlan, és a legnépszerűbb fiú is lehet erkölcstelen.


Oké, nem kell, hogy ő legyen a legviccesebb ember a környéken, de jó, ha képes nevetni az élet adta különös helyzeteken, akkor is, ha ez azzal jár, hogy néha nem veszi magát olyan rettenetesen komolyan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések