2018. szeptember 4., kedd

Eladó ház alsónémedi

Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A szuterén: 9nm autónak teremgarázs, kazánház. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó alsónémedi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Az ingatlan tégla építésű. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Ideális választás gyermekes családnak, köszönhetően a három hálószobának és a tágas nappalinak, ahol akár a csalá akár egy kisebb baráti társaság is.


Kétgenerációs ház , összeköltözők figyelmébe ajánlom! A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Gázkonvektor fűtés lett kialakítva a ház meleg-víz szolgáltatását átfolyós gáz vízmelegítő biztosítja. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.


Eladó ház alsónémedi

A ház alapterület 1m amelyhez egy 2. A Startlakon db fényképes alsónémedi eladó ház - házrész hirdetés vár. Befektetők, nagycsaládosok, összeköltözni vágyók figyelem! A telekre két ikerház (négy lakás) épül, melyek ügyvédi használati megosztással kerülnek szétválasztásra A ház Leier 30-as téglából épül, fa födémmel és tetőszerkezettel, cserépfedéssel. Kedves Ismerősömé az ingatlan, amennyiben érdekli, hívjon fel és megadom a telefonszámát! Brutto 1nm, 10×m Ezt a típusú házat lehet a legjobban átépíteni, hozzáépíteni.


Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. Eladó családi ház , lakás. A házban két nagy szoba, fürdőszoba, előtér, előszoba, tároló és amerikai konyhás nappali található.


Adatkezelési Tájékoztató szerinti feltételekkel. A vendéglő bútorokkal együtt, 100. A ház korához képest szerkezetileg jó állapotú, belső felújítást igényel.


Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! Ingatlanközvetítői tevékenység. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Eladó ház alsónémedi

A ház és környezete csendes, az átmenő gépkocsi forgalom mentes. Vásárlói célközönség a többgyermekes családok, akik a CSOK-ot természetesen igénybe tudják venni, továbbá a olyan házaspárok, akik kényelmi okok miatt a Mecsek oldali ingatlanjukat lecserélnék, egy sokkal kényelmesebb belváros közeli hangulatos. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Alsónémedi csöndes utcájában kínálunk megvételre egy önálló,szobás,konyhás,fűrdőszobás,kamrás teljes összközművel rendelkező családi házat.


Eladó ház alsónémedi

Alsónémediben, Budapest határától km-re, népligettől fél órára, 2nm-es lekerített telekrészen, nettó nm-es, nappalis, három félszobás, cirkófűtéses ikerház ügyvédi megosztással eladó. Az eladó egyéb hirdetései. Falusi CSOk igényelhető az ingatlanra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések