2018. szeptember 11., kedd

Hogyan csavarjuk el egy férfi fejét

Ha a macska dorombol, az ember megsimogatja. Ha a nő hízeleg, a férfi nem tud ellenállni. A természet úgy alkotta meg az erősebbik nemet, hogy egy kis női praktikával el lehessen csavarni a fejét. Ezért aztán nyerő helyzetből indulsz.


Ha szexre vágysz, megkapod. Noha több a magányos férfi , mint nő, a csajok mégis gyakran panaszkodnak, hogy nem találnak érdekes és megbízható társat. Nehezen ismerkednek, ha pedig megismerkednek egy kedves pasival, legtöbbször gyorsan véget ér a kapcsolat.


Hogyan csavarjuk el az álom pasi fejét ? Tökéletes receptet persze mi sem adhatunk. El szeretném csavarni egy pasi fejét ! A éves férfi fején olyan ütemben kezdett nőni az a valami, hogy orvosi segítségre volt szüksége. A férfi tehát elment a Bhagyoday Tirth nevű kórházba és megmutatta fejét az ott dolgozó sebészeknek.


Az orvosok megerősítették, hogy ez egy faggyúszarv vagy közismertebb nevén ördögszarv. Emeld ki azt, ami szép benne ettől magabiztos leszel, megjelenésed pedig azt sugallja: érdemes téged meghódítani – ezt javasolja első lépésben dr. Nem egyszerű kérdés valóban. Nézzük meg, mik a lehetőségek. Ha te is szeretnél válaszokat kapni a saját kérdéseidre, akkor.


Hogy lehet egy férfi fejét elcsavarni, leginkább szexre? Van egy férfi , aki iszonyatosan vonz. Egy munkahelyen dolgozunk, holnap is látni fogom. Hogy flörtöljek vele,nem olyan feltűnően? Az érzékiség, a nőiesség könnyen elcsavarja a pasi fejét : azokat a nőket szeretik, akik valóban Nők.


Tudják, hogyan hozzák ki magukból a maximumot, megmutatják nőies oldalukat, tulajdonságaikat. A hajstílus, a smink és a megjelenés csak az első lépés - fontos, hogy egy nő viselkedése is nőies legyen. Ez a férfi aztán tudja, hogy miről beszél: egy notórius szívtipró elmagyarázza, hogyan csavarjuk a férfiakat az ujjaink köré. Akármennyire is keressük a tökéletes tippet, mágiát, varázsszert, pontos recept nincs arra, hogy hogyan tudjuk elcsavarni a férfiak fejét.


Egyszerű, apró trükkök azonban léteznek. Mindenki ízléséhez, partneréhez és a vérmérsékletéhez leginkább passzoló furfangot válassza ki. A motorosok bukósisakja adta a kétségbeesett ötletet: a férfi egy furcsa kalitkát készített, melybe minden nap bezárja a fejét , a kulcsot pedig a családjának adja.


A szerkezet nagyon furcsán néz ki, ráadásul enni csak alig, inni pedig csupán szívószál segítségével tud benne. Szóval a „ férfi kérdés” a mi kezünkben van kedves nőtársaim. Akármikor azt hallom, hogy a férfi legyen férfi és akkor majd én is nő lehetek mellette, csak fogom a fejem, hogyan toljuk el magunktól a felelősséget. A mi felelősségünk, hogy milyenek a férfiak a mai világban és a saját életünkben. Kalapáccsal találta el egy kislány fejét a rozsályi férfi.


A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság eljárást indított egy éves rozsályi férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt. Mikor és miért kell egy keresztény nőnek befednie a fejét , ha az imádatról van szó? De gondoljuk csak meg hogyan kell viselkedni az első randin úgy, hogy egy férfi újra és újra találkozni akarjon velünk. Ha a hűtő állandóan bejegesedik, akkor ezzel a problémával könnyen meg lehet küzdeni, házhoz hívva egy hűtőszerelőt. De hogyan érjük el , hogy az első randi tökéletes legyen?


Az állandóan “durr bele” férfi minden bizonnyal jól érzi magát, de a nő egyáltalán nem biztos, hogy ugyanígy vélekedik! Persze a tötyi-mötyi fajta is ássa el magát, a túlzott romantika se kell! De simogatni, cirógatni, szeretgetni, a nyakába lehelni, az más.


Gyújtani egy mécsest néha, kényeztetni a nőt még nem buzis! Képzeld el , hogy egy bárban vagy, vagy egy bulin, vagy csak úgy sétálsz valahol. Aztán meglátod Őt, álmaid férfiját.


Mivel jól ismered a férficsábítás technikáit, pár percen belül sikerül elérne hogy leendő pasid is elkezdjen érdeklődni irántad. Nagyon sok férfi érzi úgy, hogy a nőkkel való ismerkedés meghaladja képességeit. Bár a másik nemmel való ismerkedésnek nincsenek szabályai, mégis több benne a stratégia és a kombinációs lehetőség, mint mondjuk a pókerben. Szex után hagyj neki egy kis időt, hogy férfinak érezhesse magát.


Néha te legyél a vadász és ő az áldozat! Igazán izgató lesz a párod számára, ha belép az ajtón és te nem kérdezel semmit csak letepered. Hidd el , élvezni fogja a nyers, vad szexet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések