2018. szeptember 25., kedd

Eladó ház nekézseny

Havonta több millióan választják az ingatlan. HÁZ - FÉLÁRON, idegenforgalmi szempontból frekventált elhelyezkedésű településen ! A portán található kisebb ház nm lakóterű, szintén felújítandó. A nagy méretű családi ház nagy ,gazdálkodásra alkalmas telken helyezkedik el. Belülről teljes felújításra vár, kívülről rendben tartott az épület, az udvara és kertje is. A gáz, a vezetékes víz és a csatornarendszer a telken kiépített.


Eladó ház nekézseny

Fűtése gázkonvektoros, a vízellátás ásott kútból, szivattyúval történik, a meleg víz ellátás jelenleg nem megoldott. Ingatlan, eladó ház , 1m 15. A telek és a ház adottságai. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csernelyben nm-es, kettő szobás családi ház eladó. A lakószinten kettő szoba, konyha, fürdőszoba, kamra található, a szuterénben egy szoba, konyha, fürdőszoba, tároló kialakítására került sor. Egy külön bejáratú helyiség pedig szintén raktár lehet vagy más üzleti funkciót is kaphat.


A kertkapcsolatos telken külső kiszolgálórész kialakított, amely tovább bővíthető. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Az ingatlanban található berendezési tárgyakkal együtt eladó. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Egercsehii eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Adatkezelővel megbízási szerződést kötött, valamint ezek meghatalmazottja. Ezen az oldalon láthatja az összes nekézsenyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


Eladó ház nekézseny

A Startlakon db fényképes nekézsenyi eladó családi ház hirdetés vár. A tokaji és egri borvidékek között eladó Nyékládházán a 3. Családi ház , Nyékládháza. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. A víz és villany cserélve van , nyílászárók részben cserélve.


Miskolcon, az Újgyőri Főtér közelében, a Tátra utcában eladó , egy hangulatos 75nm-es, szobás családi ház. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Eladó ház nekézseny

Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben darabbal lett kevesebb. Nekézseny községben kínálok eladásra egy normál állapotú,3. Eladó családi ház , lakás.


Minden megoldás érdekel. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Boglár utcában, liftes ház 8. Felújítás után, egy jó elrendezésû ingatlan birtokosa lehet. Szirma legjobb részén, a Pólya Jenő utcán eladó egy felújított, különnyíló szobás, 1nm-es családi ház 6nm-es telken.


A ház évvel ezelőtt került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések