2018. szeptember 19., szerda

Születésnapi idézetek gyermekemnek

Születésnapi idézetek gyermekemnek

Születésnapi idézetek Lepd meg a szülinapost egy frappáns idézettel! Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember megnyilatkozásából, beszédéből, írásművéből, irodalmi alkotásból, melyek kapcsolódnak a születésnaphoz. Leendő szülinapos, mit is mondjak neked? Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet!


Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog szülinapot kíván! Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. LÁNYOMNAK SZERETETTEL - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek.


Meghatóak, elgondolkodtatóak, viccesek: a legaranyosabb gyerekekkel kapcsolatos idézetek GYERMEKNAP apropóján! Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a szíved! A szülők rengeteget tanulnak a gyermekeiktől arról, hogyan állják meg a helyüket az életben.


Tálos Csegő – Születésed. Az Úr sokáig tervezett, sok gondja volt vele többször vett méretet Fiáról, dolgozott rajta mért, számolt, megrajzolt, áthúzott, s akkor úgy ott, eldöntötte, gazdag leszel, szegény, munkás, vagy anya, szántó-vető, ki tud örülni az esőnek. Képtalálat a következőre: „ születésnapi vers lányomnak. VERSEK, IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK!


Egy szívből jövő születésnapi köszöntő bárki napját feldobja. A köszöntők küldésének régi hagyománya van, egy kiváló módja annak, hogy az ünnepelt megtudja, gondolsz rá. Csak telik az idő, s te egyre okosabb vagy, szemedben ott ragyog az élet, mindenhol nyomot hagy.


Serdülj, kedves ifju - még egyszer a kelyhet! Nőj eléggé nagyra - betölteni helyed! Szórd szét kincseid – a. Szép png-gif képek,versek) Érzelem,szerelem minden formában. Gyászversek és vallásos témák feldolgozása több variációban.


Arra, hogy milyen nehéz néha őszintének lenni, És milyen könnyű egy szóval megbántottá tenni. Hogy meg kell mondani, ha valami fáj, Arra, hogy mindent tönkretehet egy összeszorított száj. Azon a csodás februári napon a sorstól kaptam egy újabb csillagot, boldogság egy kicsiny fiú képében, és gyönyörködtem aprócska lényében. Jöjjön születésnapi idézetek gyermekemnek összeállításunk. Sok szerencsés év köszöntsön rád!


Születésnapi idézetek gyermekemnek

Légy boldog, egy hosszú életen át! Kívánunk, most minden jót! Megértő, baráti kedves szót! Köszöntsd fel a szülinapost!


A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Pereg a perc, múlik gyorsan, de mielőtt a szemed előtt játszódna le minden felnőtt virtuális kis történet, valósággá lesz az élet, a amit találsz benne szépet: egy virágzó tarka rétet, szívednek kedves zenédet, jó illatot, jó ebédet, a megismert hajnal. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog.


Ez a nap számomra az egyik legnagyobb csoda, ekkor születtél meg fiam! Drága szeretett fiam születésnapjára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések