2018. szeptember 28., péntek

Kiadó lakás budapest 13 kerület

Kiadó lakás budapest 13 kerület

Kiadó albérletet keresel XIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Marinaparti szakaszán egy új építésű lakás ! Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja.


Kiadó lakás budapest 13 kerület

Fiastyúk utcai tégla építésű épületben, földszinti összkomfortos lakás hosszú távra (minimum év) azonnal költözhetően kiadó. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. Lehel Csarnok mellett egy jó állapotú, liftes társasház 1. FELÚJÍTOTT, nm-es, napfényes, BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT lakása. Kiváló közlekedés és infrastruktúra!


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Ingyenes visszahívási lehetőség minden lakás hirdetés esetében. Nádor utca egyik legszebb épületében egy liftes, 3. Hozzáadás a kedvencekhez.


Frissen festett modern stílusú lakás kiadó a XIII. Berendezett,illetve üres állapotban is kiadó ,megegyezés szerint. Egy világos szobával,azonnal költözhető,szép állapotban. Kisállattal költözőknek is!


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Petőfi hí körúttal párhuzamos csendes utcában. Leírás Család és állatbarát garzon lakás kiadó Újpesten.


Gyermek és állat megegyezés szerint költözhet. Jó közlekedésű,metró villamos és buszmegálló is 2-perc alatt elérhető. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. A vásárlás helyett inkább bérelne? Keressen kiadó ingatlant az ingatlan1.


Pozsonyi úton, liftes társasház 4. Angyalföld: KIADÓ a 13. Lőportárdűlő városrészén, a Dózsa György út és a Szabolcs utca sarkán, közel a Hősök teréh. Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás , panel lakás , családi ház, ikerház, sorház, iroda.


Kiadó lakás budapest 13 kerület

Igényes, szobás, ízléses, jól felszerelt, teljesen berendezett és bérelhető akár csak pár éjre, néhány hétre vagy hónapokra (max. hónap egyben)! Prémium szinten felújított, berendezett, gépesített lakások, lakószobák, lakrészek Önnek, lakhatási támogatás igénybevételével is. Kuruclesi út erdő melletti részén.


Eladó lakás Buda, Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, eladó lakás 3. Római part sun palace vagy Kaszásdűlő térségében keres eladó lakást vagy értékesítene, segítünk. Gazdagrét, Kelenföl Sasa Madárhegy, Albertfalva, Lágymányos, Szentimreváros és környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések