2018. szeptember 19., szerda

Két képből egy kép

Mivel az összes kép egymáson van, a rétegzettségnek miatt csak a legfelsőt látjuk. Napi munkája vagy élete során néha szüksége lehet két vagy több kép egyesítésére. Ebben rengeteg szoftver a segítségére lehet, de sok munkára lehet szükség, amíg sikerül velük elintézni a dolgot. Vagy egyszerűen megkérhet valakit, hogy segítsen önnek. Ez az oldal egy egyszerű képegyesítési funkcióval rendelkezik.


A könnyű kopipészt lépésektől a korrekciós rétegekig és a maszkolásig. Nehézségi szint: haladó Több száz. Most az új kép Rétegek panele két új réteget tartalmaz, a két forrásképnek megfelelően. Az új kép Rétegek panelén rendezze el az új rétegeket úgy, hogy a korrigálni kívánt részt tartalmazó réteg (a csukott szemű csoportkép) kerüljön a megfelelő képet (nyitott szemű csoportkép) tartalmazó réteg fölé. Bocs, hogy nem ajánlottam neki egyből a PS-t, mert egy mezei felhasználónak szerintem elég, főleg két kép egymás mellé illesztéséhez.


Igyekeztem a kérdező igényeihez és tudásához programot ajánlani és elkerülni a verébre ágyúval lövöldözés tipikus esetét. Nem sikerült, mert a profik megmondták a tutit. A képek a dokumentumablakban jelennek meg, de szükség esetén több ablak is megnyitható a különböző képek megjelenítéséhez, és ugyanaz a kép több más nézetben is megjeleníthető. A megnyitott ablakok listája az Ablak menüben látható.


Ha valamely megnyitott képet előre. A Kép lap Áttetszőség csoportjában írjon be egy értéket (mondjuk -ot) az Áttetszőség mezőbe, majd a csúszka mozgatásával (a százalékérték növelésével vagy csökkentésével) tegye világosabbá vagy sötétebbé a képet. Egy kép , és megmondom, mit olvasol Ha van tíz percünk a buszon vagy a metrón utazva, máris előkapjuk a könyvet, kizárjuk a külvilágot, és olvasunk.


Neked kikapcsolódás, az Utazó olvasónak pedig inspiráció egy fotóhoz. Most azt láto hogy a képed bal oldalánál megjelent egy szerkesztősáv, amiben van két kis kép egymás felett, az egyikben a motor van a másikban pedig a lánykép. Ezzel létre lett hozva a réteg, ami most két képből áll. A Use same tile up to sorban válasszunk egy ehhez közeli értéket! Inkább nagyobb értéket válasszunk, mint kisebbet, de akár be is írhatjuk, hogy pl.


Két képből egy kép

Van még itt egy beállítási lehetőség, a Duplicate spacing. Ez megadja, hogy minimum milyen távolság legyen két. A kérdése az volt, hogy hogyan tudna egy nagyobb képből úgy kivágni egy kört, hogy annak a környéke (a befoglaló téglalap körön kívüli része) átlátszó legyen.


A képből az nem derült ki, hogy a lovasrendőrök miért tartották szükségesnek, hogy vezetőszáron kísérjék a férfit, mint ahogy az sem, hogy pontosan milyen bűnt követhetett el az illető. A kép mindenesetre felkerült az internetre, és hatalmas felháborodást váltott ki. A kép alakzatba illesztési módjának kiválasztása.


Két képből egy kép

Ha a kép ferde, hiányos vagy nem a kívánt módon tölti ki az alakzatot, a Körülvágás menü Igazítás és Kitöltés parancsával tudja finomhangolni. Nyomtatás A dokumentum nyomtatását kezdeményezhetjük a Nyomtatási kép szalagról a Nyomtatás ikonnal, de az Office menü Nyomtatás menüpontjával is. Ez utóbbi esetben két lehetőségünk van. Nekem olyan program kellene, ami sok kicsi képből alkot egy nagyot.


Például van egy személyről egy képem, és ha jobban rá zoomolok, akkor látható hogy az a nagy kép több kicsike képből áll. Ha válaszoltak írj légy szíves valamit, érdekelne… Mézes P. Sajnos nem beállítási gond…megkérdezem az Olympust, mit. Egy ponton érezni fogjuk, hogy a második és harmadik kép fedésbe kerül, fuzionál, de nem lesz még feltétlenül éles.


Ha ezt sikerült elérnünk, akkor a szemeink pontosan a megfelelő szögben vannak keresztezve, de az agyunk (logikusan) azt gondolja, hogy a tárgy messzebb van, és rosszul fokuszál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések