2018. szeptember 20., csütörtök

Eladó ház vecsés eötvös utca

Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Eötvös utcában egy négyzetméteres tégla építésű régi polgári lakás. A lakás a belváros szívében az Eötvös utca közepén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából kiváló.


Eladó ház vecsés eötvös utca

A lakás két és fél szobás, dupla mosdóval rendelkezik. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket. TELEK EGYBEN VAGY KÜLÖN IS ELADÓ ! Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Otthontérkép kínálatában! Belterület, kivett beépítetlen terület övezeti besorolással eladó db telek, melyek 1nm, 2és 1nm (ezek egymás mellett vannak), 2nm, 4nm.


ELHELYEZKEDÉSE MIATT GAZDÁLKODÁSRA, TERMESZTÉSRE IS ALKALMAS! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! A lakás közül a harmadik számú ami a sarok részen helyezkedik el. A lakáshoz tartozik még egy zárt parkoló rész automata kapuval és egy nm-es külső tároló. Vecsésen, Halmitelep Gyál felőli részén 6mösszterületű nyeles telek eladó , mely -ig beépíthető.


Vecsés lakóingatlanainak átlag árai, átlag négyzetméter és reál árai, népesség és bűneset statisztikái, valamint környékbeli intézményeinek listája. Közelben található iskola, óvoda, sportpálya, CBA, ALDI, Market Central bevásárlóközpont és egy kiváló barkácsbolt. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Vecsés kedvelt részén Felső telepen eladó egy 1nm-es vegyes falazatú utcafrontra épült családi ház 6nm-es rendezett telken. Eladó házat keresel Cegléden? További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában! A találkozóra pontosan érkezett , részletes ismertetést adott, kedves volt és segítőkész.


Set in Budapest, Eötvös Apartman offers self-catering accommodations with free WiFi. The unit is 3feet from State Opera House. The kitchen is equipped with a microwave. Towels and bed linen are provided in this self-catering accommodations. There is a private bathroom with a shower.


Itt megtalálja Budapest 15. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. INGYENES hirdetésfeladás!


Dunavarsányban Duna-parton kínálom eladásra ezt az nm-es családi házat, melyben szoba és egy fél szoba, konyha, fürdőszoba található. Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! PROfi igényeknek - Részletes Vecsés térképe utca és fontos helyek keresővel - terkep. Háromszintes társasház tetőterében kialakított, belső kétszintes 82m2-es, ingatlan várja új tulajdonosát. A nagy nappalival és négy külön nyíló szobával ellátott lakás, alkalmas lehet nagyobb családok részére vagy vállalkozásának helyszínéül is megfelelhet.


Online Vecsés térkép és utcakereső (Pest megye) - TÉRKÉP. Oktogontól két percre, műemlék ház , csendes udvarából nyíló, 50m2-es, egyszobás ingatlan várja új tulajdonosát. Szoba ablaka az utcára néz, melegét épített cserépkályha elektromos fűtőbetéttel biztosítja. Fürdőjében kádat építettek, az illemhelyet külön helyiségben. Azonosító: KI-VII-1Budapest VI.


Eladó ház vecsés eötvös utca

Az új térképen fokozatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszünk minél egyszerűbbé tenni az utcák, üzletek, szolgáltatások és termékek felkutatását. PatroNet által fejleszett Budapest térkép és utca -kereső honlap. Budapest aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Budapest lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás) listázta.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések