2018. szeptember 19., szerda

Rövid viccek

Rövid viccek - Miért ilyen rövidek a szőke nős viccek ? Azért, hogy ők is meg tudják jegyezni. A legjobb viccek a neten. A cigány biztosítást köt a házára, majd pár hét múlva bejelenti, hogy betörtek hozzá.


Miért nem helyes dolog a házasság előtti szex? Mert könnyen lekésheted miatta az. Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe? Nagyon jó lesz, kell neked!


Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Ha kiakarsz szakadni a hétköznapokból, vagy csak akarsz egy jó viccet olvasni,viccel nevettetni-a legjobb helyen jársz! Csak azért, hogy legyen pár vidám perced.


Rövid viccek

Viccek korlátlan mennyiségben. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek. Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is.


Rossz és rövid festő munkás vicc. Ezért szeretjük őket nagyon alkalmazni társaságban. Társkereső hirdetés viccek Férj-feleség viccek Házasságos viccek Szex viccek Felnőtt viccek Pikáns viccek Erotikus viccek Szex: rövid viccek Levelezés a társkereső oldalon Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem.


Rövid viccek

Nemcsak Magyarországon, de a világirodalomban is újdonság volt a rendkívül rövid , tömör, filozofikus vagy groteszk írásmód. Egyperceseiben azt mutatta meg, hogy a hétköznap tényeit más közegbe helyezve milyen megdöbbentő hatást kelthetnek. Székely és a Viagra: Az öreg székely bemegy a kocsmába, és kér egy felest. Egy pár fiatal ott vidámkodik, majd összesúgnak, hogy hogyan toljanak ki az öreggel.


Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Egy teljesen sötét parkban markolássza a fiú a lányt. Három turista felmászik Londonban a Big Ben tetejére, és fogadást kötnek, ki tudja úgy ledobni a karóráját a torony tetejéről, hogy leérve a lépcsőn el is kapja azt. Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc!


Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc : a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Egy karikás szemű férfi lép be a rendelőbe, és elkezd panaszkodni: - Doktor úr, segítsen rajtam! Olyan környéken lakom, ahol egy csomó kutya lakik. Zsidó viccek Kedvencekhez Ser A zsidó kisgyerek katolikus gimnáziumban tanul.


Rövid viccek

Egysoros, rövid viccek , fárasztó faviccek, mémek, beteg és morbid viccek. Legjobb, top viccek , napi viccek 3. Szerintem kétféle ember létezik: Aki meghív egy sörre és akinek a kurva anyját! A konyhafőnök ajánlata. Bi-bí (Gyerek viccek ). Az első osztályban a gyerekek azzal dicsekednek, hogy kinek mik a szülei.


Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je? Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések