2016. október 20., csütörtök

Nyilas havi horoszkóp

Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Nyilas havi horoszkóp

Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. Igyekszik nem kimutatni az érzéseit addig, amíg nem tudja, hogy a másik, hogyan érez Ön iránt. Téve aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud.


Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást!


Nyilas havi horoszkóp

SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Neked mi a horoszkópod?


A csillagok üzenete most életre kel a képernyőn! Legkiválóbb jósaink ezentúl ingyenes havi horoszkóp videókban osztják meg Önnel, hogy mire számíthat az elkövetkezendő hónapban. Nincs más dolga, csak válassza ki a csillagjegyét, majd helyezkedjen el kényelmesen és máris élvezheti a havi útmutatást. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Nyilas havi horoszkóp

Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Mit tartogat a friss horoszkóp számodra? Még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítani, és a pénz csak áramlik hozzád. Ha párkapcsolatról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán.


Nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Válaszd ki csillagjegyed! Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Napi horoszkóp - Nyilas. Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a. A Nyilas jegyben születettek számára az augusztus egy kifejezetten tökéletes hónapnak ígérkezik, ami nagy elégedettséggel töltheti el őket. Horoszkóp napi-heti- havi asztrológia.


Ami esetleg bezavarhat az idilli képbe, az a szerelem (mi más), ahol ugyebár a nyugi nem feltétlenül jelent jót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések