2016. október 18., kedd

Miért flörtölnek a férfiak

Miért flörtölnek a férfiak

Másként flörtölnek a férfiak és a nők? Döbbenetes eredmény Tudta hogy ötféle típusa létezik a flörtnek? Mi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. A mai pasik félnek az okos nőktől.


Hol az őszinteség és hazugság együttes csapdája? VALÓDI HÁTTERET tudd kezelni, ne a tünetet, ne. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik flörtölnek. Könnyen belemennek egy kis játékba, mert ha a hölgy vicces és vonzó, akkor biztosan nem szégyenlős.


Ez a hozzáállás pedig nagyban megkönnyíti a férfi dolgát az udvarlás során. Férfi és nő között folyamatos játék folyik, amit akár élvezhetünk is, ha nem vesszük túl komolyan. Mi nők azonban hajlamosak vagyunk jelek után kutatni, agyalni, körmöt rágni, izgulni, túl sokat előre beleképzelni a kapcsolatba, miközben az adott férfi csak flörtölt egy jót, és aztán hazamegy, mintha semmi sem történt volna. Miért viselkednek így a férfiak ? Volt egy kapcsolatom, aminek véget vetettem, mert az illető folyamatosan kritizált és betelt a pohár.


Miért flörtölnek a férfiak

Folyton a hibát látta bennem, hol a popsimon narancsbőr (O: ) hol a tartásomat kritizálta, a komolytalanságom nem volt neki szimpatikus, lekövérezett stb. Uncsi a házasság, uncsi az asszony. Már nem találja magát férfinek ebben a kapcsolatban. Szerelemről beszélnek, de más nőkkel is flörtölnek , az SMS-ekre nem válaszolnak és azonnal bepánikolnak, ha véletlenül a fürdőszobájukban felejtjük az arckrémünket. Egy új felmérés szerint sok olyan német nőnek, aki megcsalta párját, egyáltalán nincs lelkiismeretfurdalása, ráadásul a nők merészebben flörtölnek , mint a férfiak.


A tartós párkapcsolatban élő, ám mégis kalandba bocsátkozó nők százalékának cseppet sem okoz fejfájást. Egy másik nő hozzátette: „a férfiaknak több nő is a látóterében van egy időben – de semmi nincs kimondva… sokszor láttam ezt. Testalkat: Amikor egy férfi megnéz egy nőt, akkor tudat alatt végig fut az agyán, hogy vajon alkalmas lenne-e család alapításra. Ezért a férfiak számára vonzóbb egy olyan hölgy, akinek nagyobb a csípője és kisebb a dereka, ugyanis az azt sugallja, hogy az illető egészséges és termékeny, kitud hordani egy babát.


Néha a férfiak önkéntelenül is utánozzák a nők mozdulatait. Ez egy újabb jel, hogy tetszel nekik. Az utánzás kiterjedhet akár a beszéd közbeni gesztusaidra, megmozdulásaidra is.


Például, amikor nevetsz, akkor ők is nevetnek. Természetes jelenség az embernél, hogy utánozza azt, amit, akit szeret. MIÉRT HIÁNYOZNAK A TÁNCTANFOLYAMOKRÓL A FÉRFIAK ? MIÉRT NEM ÉRDEKLIK A FÉRFIAKAT A PÁROS TÁNCOK? A gyakorlott pszichológus a következőt ajánlja. Az iskolákban legyen több férfi pedagógus.


Miért flörtölnek a férfiak

Több csoportos foglalkozást vezessenek férfiak. A sikeres ausztrál szerzőpáros ismeretterjesztő könyve a férfi és a női gondolkodás és viselkedés különbözőségéről szól, azzal a céllal, hogy segítse a nemek közötti megértést. Az igazság az, hogy a férfiak így keresik a kiutat a kapcsolatból, a hűtlenség a jele, hogy újra szabadságra vágynak.


Egyszerűen csak felszabadultan beszélgetnek, vidámkodnak, hisz nincs tétje a dolognak, mert annyira nem számít a pasi nekik, hogy nem tudják férfiként kezelni. Elárulta, szerinte miért hűtlenek a férfiak és miért csalják meg asszonyaikat. Ebben mi férfiak akaratunk ellenére sokszor nagyon-nagyon hibásak vagyunk. Vannak férfiak , akik ugyan flörtölnek , telefonszámot kérnek, aztán soha nem telefonálnak.


Az ok náluk egyszerű: csak tudni akarták, hogy még mindig vonzónak találják őket a nők. Eszükbe sem volt telefonálni. Emil szeret udvarolni, flörtölni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések