2016. október 13., csütörtök

Ikrek aszcendens nő

Ikrek aszcendens nő

Az aszcendens óra alatt teljesen megkerüli a zodiákust, így az aszcendens egy jegyben órát ül. Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete. Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Másrészt az Ikrek és a Nyilas fúziója pozitív hatással is van: nagyon kihangsúlyozza az Ikrek művészi érzékét.


Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. I krek aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a k otnyeles felületességtől az elmélyült v alódi t udásig. Amennyiben az ascndenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, állhatatlan, pletykás, felületes lehet.


A legtöbb szerzetes és ápolól(nő) aszcendense is ez. Ahhoz, hogy a földi dolgai is haladjanak, egy jó realitásérzékkel rendelkező Szűz társ segíthet, aki figyeli az élet pénzügyi területeit is (számlák befizetése, határidők…). Az Ikrek nő temperamentuma. A folytonos változás híve, akit csakis az új felkutatása érdekel.


Ikrek aszcendens Nyitott típus, folyton úton van, mindig keres valamit, akkor is, ha nincs előtte különösebb cél. De ehhez szüksége van mind erkölcsi, mind fizikai támaszra. Egyszerre több dologgal képes foglalkozni, kíváncsi, sokoldalú, mindenre odafigyel, nem akar lemaradni semmiről. Ez a típus nyitott a világra, szereti az utazásokat, és fejlett igazságérzete van. A családi gondokban az Ikrek nő sosem pazarolja idejét valamely már eldöntött, megoldott dolog újbóli felvetésére.


Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia.


Képes beszélgetõ partnerei szavát kiforgatni. Nyughatatlan lénye kiegészítéséül kapcsolataiban a nyugodt pólust keresi. Abban a mély hitben él, hogy egy felsõ hatalom összehozza az ideális partnerrel.


R ák aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a h isztis hangulatembertől a család alappilléreként s zolgáló e mberig. Amennyiben az ascendenst vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, érzelmi zsaroló, érzelmi zsarnok válik belőle. Az állatöv legkíváncsibb képviselője, fokozott tudásszomj jellemzi! Szeretné a lehető legtöbb dolgot megismerni a világból. Kilencedik jegyként (3x3) a kecsességet, a kedvezőséget, a teljességet és a teljes harmóniát jelképezi, valamint az akarat tettben való megnyilvánulását.


A Bak jegye és az Ikrek jegye eléggé ellentétes egymással, nálad mégis egészen jól megférnek egymás mellett, hihetetlen kitartásod és szellemi rugalmasságod felülmúlhatatlan. Nyilas aszcendens A Nyilas a Jupiter pozitív oldala, kettős tűzjegy, a Kálapurusa csípője. A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Ikrek aszcendens nő

Felgyorsulnak körülötted az események. A váratlanul jelentkező problémákat jól kezele csak arra ügyelj, hogy ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések