2016. október 7., péntek

Instagram törlése angolul

Instagram törlése angolul

Sokak nem tudják hogyan lehet törölni az Instagram fiókot, így ebben a cikkben lépésenként írom le hogyan is kell. Ideiglenesen fel tudjuk függeszteni vagy véglegesen tudjuk törölni a fiókunkat. To delete your account , first to instagram.


Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod törölni a fiókodat. Az ideiglenes felfüggesztés lépései: 1. Ha nem vagy bejelentkezve az Instagramra a weben, előbb a bejelentkezést kéri tőled az oldal. Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account? Gyakran felmerül a kérdés: hogyan tudom törölni magam az Instagramról? Ha még nem sikerült mobilról törölnöd az Instagram profilodat, akkor most bemutatjuk, hogy hogyan lehet a felhasználói fiókodat véglegesen törölni.


A fiókod törléséhez első lépésként jelentkezz be a weben az instagram. Bringing you closer to the people and things you love. A Spin gombra kattintva generálódik Az márkanév alternatívái, ellenőrzött elérhetőséggel az Instagram -on.


De egyesek szerint a német Zurück (vissza) szóból származik. Ezzel az egyszerű módszerrel megoldhatja a problémáját, hogy eredeti nevet találjon Instagram -fiókjának. Igaziból mindegy, csak jegyezd meg, és kezdd el használni! Az egyetlen hátránya, hogy az életben nem működik. A Snapchat weboldalának támogatás részében egyéb témákban is találunk segítséget, azonban csak angolul.


Nyissuk meg a Snapchat főoldalát. Görgessünk le a lap legaljára és válasszunk a COMMUNITY részben a Support menüpontot. A baloldali menüben kattintsunk a Learning the Basics pontra. Görgessen lefelé az Instagram -beállítások képernyőn, keresse meg a Keresési előzmények törlése opciót, és érintse meg azt.


Amikor a rendszer kéri a Biztosan párbeszédablakot, érintse meg az Igen, biztos vagyok gombot a megerősítéshez. Most az összes Instagram -keresési előzmény törlődik. Egy Instagram -fiókkal kapcsolatba léphet családjaival, barátaival és idegenekkel, vagy követheti a márkákat.


Minden, amit közzétett, tárolódik és elérhető lesz az Instagram -fiókodban. Ez azt jelenti, hogy a fiók törlése után nem tekintheti meg ezeket a bejegyzéseket. Basic is more for trying to save the data you would use to upload a bigger picture. The bigger the amount of data uploade the more data has to be consumed from your plan. Ezen az oldalon az összes angol kifejezésnél elérhető hang is – egyszerűen kattints arra a kifejezésre, amelyiket hallani szeretnéd.


Digital pictures are purely amounts of data. DictZone online magyar- angol szótárban. Angol -magyar informatikai szótár. Iványi Antal Tinta Könyvkiadó Tweet.


Search the world's information, including webpages, images, videos and more. IDE KATTINTVA elérhetők az M csatornáján! Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen.


Kattintson a Könyvtár , az Előzmények, majd az Előzmények törlése … menüpontra Válassza ki, hogy mennyi előzményt szeretne törölni: Kattintson a legördülő menüre a Törlendő időtartomány mellett és válassza ki, hogy mennyi előzményt szeretne törölni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések