2016. október 19., szerda

Legjobb reklámblokkoló 2018

Legjobb reklámblokkoló 2018

Ezek a legjobb és legrosszabb hirdetés blokkolók: AdBlock. Ez határozottan az első számú választás a hirdetések blokkolására. Igazodva a nevéhez, az AdBlock nem csak a szükséges felugró ablakokat mutatja meg (ahogy kell), de más hirdetéseket is blokkol, ideértve a zavaró hirdetéseket. A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél.


Folyamatosan információt gyűjtenek a felhasználókról a különféle közösségi oldalak, akkor is, ha az illető soha nem regisztrált egyik szolgáltatásra sem. A felhasználóknak ezért egyéb mások által fejlesztett böngészőbővítményeket kellett telepíteni. Bár a hirdetések azért jelennek meg a neten, hogy minél több felhasználót elérjenek, nem mindenki örül annak, ha egy felugró ablak, egy beúszó csík zavarja szörfözését. Blokada olyan jó legyen, mint most. Többféle módja is van ma már annak, hogy eltüntessük a hirdetéseket a weboldalakról, az alábbi megoldás.


Jelenleg éves vagyok éve foglalkozz-om a DJ-zés el. Ha te is szereted a ütős pörgős jó mix-eket akkor itt a helyed! Köszönöm az eddigi elért eredmé. Ezt az alkalmazást letöltheti a Microsoft Store-ból Windows 10-re rendszerre. Képernyőképeket nézegethet, elolvashatja a legfrissebb vásárlói véleményeket és összehasonlíthatja az értékeléseket a(z) AdBlock alkalmazással kapcsolatban.


Ice Cube - Life In California feat. AdBlock Plus for Internet Explorer blocks annoying banner, pop-up, and video ads from appearing on the Web sites you visit. Opera is a secure, innovative browser used by millions around the world with a built-in ad blocker, free VPN, units converter, social messengers, battery saver and much more - all for your best browsing experience.


Még ezt figyelembe véve sem meglepő, hogy a többi jól ismert böngésző messze maga mögött hagyja az IE-t a biztonsági teszteken. Az Internet Explorer tehát nem a legjobb választás, ha biztonságban szeretnénk tudni magunkat az internetes támadásokkal szemben. Ismeretlen vevőnek adták el az egyik legnépszerűbb hirdetésblokkoló Chrome- és Firefox kiegészítőt, az Adblockot. Sem az ár, sem a vevő kiléte nem ismert, de még csak az eladás tényét sem verték nagydobra: a több, mint millió felhasználóval rendelkező Adblock a múlt hét végén cserélt gazdát, és a hírek szerint az eredeti készítő, Michael Gundlach már.


Legjobb reklámblokkoló 2018

Az előugróablak-blokkoló szolgáltatás korlátozza vagy blokkolja a meglátogatott webhelyek előugró ablakait. Megadhatja a kívánt blokkolási szintet, be- vagy kikapcsolhatja az előugró ablakok blokkolásáról szóló értesítéseket, ezenkívül létrehozhat egy listát, amelyre azok a webhelyek kerülnek, ahol engedélyezi az előugró ablakokat. Az általunk javasolt Android VPN-ek biztonságosak, felhasználóbarátak és gyorsak. Netflix, emellett gyors sebességgel csatlakozhat a magas felbontású streamelés céljából, valamint élvezheti az erőteljes biztonsági funkciók előnyeit még akkor is, ha nyilvános wifit használ. A legjobb gumiszerelők.


Ezt az összefoglalót annak érdekében hoztuk létre, hogy néhány alapvető tapasztalatot, információt megosszunk veletek. Az itt olvasható tartalommal csak egy apró útmutatást szeretnénk adni annak érdekében , hogy megvéd magad az internet veszélyeitől , hogyan hoz racionális. Hírlevél feliratkozóinknak: ingyenes e-bookok, referenciakártyák, programok. A Techwok referencia kártyák segítségével hatékonyabban használhatja ki a Microsoft Windows, az Apple OS X (MacOS) és a Microsoft Office funkcióit.


Legjobb reklámblokkoló 2018

UC Browser enables you to share hot memes and gifs to your friends group via WhatsApp. Besides, UC Browser allows you to save them to your mobile simply. UC Browser also allows you to download videos you like onto your device at lightning speed. Blokkold a tolakodó felugró ablakokat, az idegesítő videóreklámokat és még sok mást.


Létezik ugyan egy rendszer szintű, nagyon hatékony reklámblokkoló program az AD Muncher személyében, de ezt nagyon nehéz beszerezni, és drága. Még ami ezeknek a reklámblokkoló programoknak a bajuk, hogy sokszor nem csak a reklámot, hanem az oldalon elérhető más értékes tartalmakat, esetleg menüpontokat is blokkolják. Ha ennek ellenére is használni szeretné Chrome alá INNEN telepíthete Firefox alá meg INNEN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések