2016. október 20., csütörtök

Börzsöny szállás

Börzsöny -hegység szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Csöndes környezet, túrázási lehetőség a környező hegyekben, horgászni is lehet a Börzsönyi tóban vagy az Ipolyban. Börzsöny szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.


Börzsöny Szíve Szállás Nagybörzsöny fekvése, természeti adottságai, nevezetességei, méltán sorolják a kedvelt kirándulóhelyek közé, melyhez ideális választás a Börzsöny Szíve Vendégház, ezt garantálhatjuk. Egy nagyon kedves, hangulatos erdei panzióban kínálunk szállás helyet, üdülési lehetőséget egész évben. A Feketevölgy Panzió (volt VILATI üdülő) a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől (Pest megye) km-re található. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a. Szeretettel várjuk a kis-és nagycsaládosokat, biciklis- és gyalogtúrázókat, baráti társaságokat, és mindenkit, aki szeretné megismerni Zebegényt és. Az egész évben nyitva tartó Feketevölgy Panzió a Börzsöny hegység északi részén, Kemence községtől (Pest megyében) km-re található.


Szállodák, vendégházak, apartmanok, wellnesscsomagok garantáltan a legolcsóbban! Foglalj nálunk, fizess a szállodában, és élvezd a Szallas. A hegységből fakadó patak partján elterülő kis falu számos lehetőséget kínál. Saslak Vendégház, egy hely ahol megáll az idő. Romantika, nyugalom és béke.


Itt újra hallod szíved szavát. Dunakanyarban, Kismaros és Nagymaros között. A panziót éve nyitottuk, vendégeink számára csendes, kulturált kikapcsolódást tesz lehetővé. A szálláshely ingyenes wifit és a helyszínen magánparkolót biztosít.


Az apartmanban hálószobát és fürdőszoba áll rendelkezésre, a kellemes időtöltésről pedig síkképernyős, műholdas TV gondoskodik. Börzsöny és környéke látnivalók - mutatjuk, nekünk melyek a kedvenc helyeink. Egy jó túracipő, egy teával teli kulacs, egy fényképezőgép, és néhány szendvics. A Börzsöny Apartman km-re érhető el Szentendrétől. Ezekre lesz szükségetek otthonról, aztán már indulhattok is, hogy bejárjátok a Börzsöny legszebb tájait.


Börzsöny szállás

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Börzsöny turisztikai és információs portálja - támogató: Angyal-Lak szálláshely, Perőcsény. Nógrád és Pest megye határán található a Börzsöny , a vulkanikus eredetű középhegység. Legmagasabb csúcsa a Csóványos -9m. Az árak csak fő feletti csoportok esetén, illetve év alatt érvényesek.


Az árak a szállás t és a napi háromszori étkezést foglalják magukban, kivéve az 1-2-éjszakás félpanziós ellátást, amely kétszeri étkezést, vacsorát és reggelit. Hely Felnőtt Gyerek Érkezés Távozás Blog Utazási tanácsadás Vélemények Rólunk Kapcsolat. Központi részen, közel a túraútvonalak kiindulópontjaihoz, múzeumokhoz. A többi szoba nagy fürdőszobát tud használni, melyben több zuhanyfülke, mosdó található, vm. Szobáink némelyike pótágyazható.


Börzsöny szállás

Közel főt tudunk el szállás olni. Egyik ágyas szobánk főzősarokkal, étkezőrésszel. Címkék: szállás , kiadó faház, falusi szállás , falusi turizmus, falusi turismus szálláshelyek, ifjúsági szállás , ifjúsági tábor, kemping, kulcsosház. Ezekre több rétegben harmadidőszaki üledékes kőzetek rakódtak a vulkanikus tevékenység előtt.


Az Ön böngészője elavult és nem alkalmas a weboldal tökéletes megjelenítésére és funkcióinak használatára. Kérjük, frissítse böngészőjét. Naponta frissülő kuponos utazási ajánlatok.


Fantasztikus belföldi és külföldi nyaralások, wellness pihenések egy helyen, féláron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések