2015. október 29., csütörtök

Skorpió éves horoszkóp 2019

Skorpió éves horoszkóp 2019

Tudd meg, hogy a te vagy a. Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől.


Skorpió éves horoszkóp 2019

Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének. Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott.


A Szűz már sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A jegy szülötte számára az egész év szerencsésen alakul. Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi!


Miben hozhat neked szerencsét az év? Rengeteg területen számíthatnak fordulatra a különböző csillagjegyek. Még egy Nyilas természetesen fantasztikus. Megértitek egymást, de egy partnerkapcsolatban hamar kifáradtok.


A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Az előre nem látható körülmények természetszerűen hoznak némi feszültséget, de ha időben felismere hogyan tudsz alkalmazkodni, hamar ki tudsz lábalni a helyzetből. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben. A horoszkóp szerint Novemberben nem szabad a belső frusztrációját és a feszültségét a partnerén levezetnie. Ha mégis így tesz, akkor tönkreteheti az ön és a párja közötti nemrégiben kialakult harmóniát.


Nemcsak az valószínű, hogy megszabadulsz egy kölcsöntől, de a bevételeid is sokkal jobban növekednek, mint azt eredetileg remélted. Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv. Bizonyára igaza van, de azért istenkísértésnek tűnik megközelíteni ereje legvégső határát.


Lehetséges, hogy szerelemben csalódás, esetleg szakítás veszélye fenyegeti. Nem kaphat mély sebeket, a bolygók állása azt mutatja. Skorpió – Könnyebb lesz, mint gondolnád.


Vénusz a Mérleg jegyébe lépik, ami már önmagában is nagy energiahullámokkal jár. Ezek az energiaáramlatok egyeseket arra késztet,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések