2015. október 22., csütörtök

Eladó házak vecsés olx

Eladó házak vecsés olx

Eladó házat keresel Vecsésen? Havonta több millióan választják az ingatlan. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Vecsés házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Vecsés aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A ház három külön bejáratú lakrészből áll. Ft Vecsés , Monori kistérség, ingatlan, eladó , ház, mVecsés Felsőtelep városrészében, átmenő forgalomtól mentes utcában kínáljuk megvételre ezt az 5négyzetméteres telken fekvő, nm-es alapterületű, szobás, vegyes falazatú családi házat. Vecsés falu részén, aszfaltozott utcában eladó egy m2-es felújítandó házrész, hozzá tartozó saját használatú 2m2-es telekkel.


Közművek a telken belül megtalálható és külön mérőórákkal rendelkezik. JSZERŰ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ FÖLDSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ IGÉNYESEKNEK! A Vecsés közkedvelt részén eladó , nettó 1m2-es szoba nappali, egy magas színvonalú, átgondolt tervezésű, minőségi anyagokból, megbízható kivitelező által épített könnyű szerkezetes családi ház. Az udvar viakolorral lerakott, több autó számára is kényelmes beállást biztosít, mindamellett hogy a telken található egy garázs, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. Sürgősen eladó ház Hófehérkének és a Héttörpének!


Pest megye, Vecsés Krakkó részén, a Malom utcában épül 9nm-es telken ez a ház, ami nem csak a törpéknek lenne ideális. Hat garzon nm körül van, egy nm-es, mindegyikhez tartozik egy 3. A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. Teljesen felszerelt két hálószobával, nappali, fürdőszoba, konyha, légkondici.


Kérem javítsa a pirossal jelölt mezőket! Folyamatosan bővülő, könnyen kereshető adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható, a kínálat az egész országot lefedi. Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy álmai otthonát keresi, mi mindkettőben segíteni tudunk.


Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. Vecsésen aszfaltozott utcában, 1nm saját telekrésszel ELADÓ egy 1nm-es kétszintes nappali és hálószobás ikerház a telek utcafronthoz kö. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Akár eladó , akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát.


A földszint nagy része műhely, de itt kapott helyet a kazánház, a mosókonyha és a garázs is. Debrecen Csapkert szép és csendes utcáján ingatlan eladó Debrecen Csapókertben, szép és csendes utcán, abszolút felújításra szoruló családi ház eladó. A házban tűz volt, nem égett ki, de minden fekete korom lett.


Eladó házak vecsés olx

E miatt tégláig le kell bontani. Az alap erős beton, falazata. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt.


Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Az egyik beépített emeletes ágyakkal, felújítandó fürdővel, újonnan hőszigetelve és részben újonnan burkolva: 300. Ft Másik üres és rosszabb állapotú, de utólag hozzáépíte. Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait!


Eladó házak vecsés olx

A lakás közül a harmadik számú ami a sarok részen helyezkedik el. A lakáshoz tartozik még egy zárt parkoló rész automata kapuval és egy nm-es külső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések