2015. október 9., péntek

Holttestet találtak újpalotán

Kedd délután óra körül holttestet találtak Újpalotán , az Erdőkerülő utca és a Zsókavár utca kereszteződésénél lévő szelektív hulladékudvar melletti bokorban - írták olvasóink. A holttest több hetes lehet. A környéken gombamód szaporodnak a papundekli házak, ami mérhetetlen szeméttengert is hoz magával.


A város külterületén, a Várvölgy bejárata környékén találtak rá a női holttestre. Az elhunyt személyazonosságával kapcsolatban nem szolgált információval a rendőrség, azt azonban közölték: a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Várpalotai Rendőrkapitányság. A rendőrség tájékoztatása szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja.


A Várpalotai Rendőrkapitányság közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni. Az Érdnél megtalált holttest azonosítása még folyamatban van. Nehezíti a szakemberek munkáját, hogy az a. Szentendre belterületén, közterületen – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel pénteken.


Holttestet találtak újpalotán

Pénteken hajnalban értesítették a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, hogy Budapesten, a XV. Késmárk utcában kigyulladt egy autó. Az ismeretlen férfi körülbelül és év közötti, 1centi.


Fekete 40-es méretű bőr félcipő, zöld zsebes rövidnadrág, piros-fehér-kék kockás ing volt rajta, amikor megtalálták. A férfi ruháiban találtak egy fekete, bőrszíjas órát és kulcsokat. Különös ismertetőjegye, hogy a férfi teljes műfogsort viselt. INSIDER Brutális kivégzés Újpalotán : hidegvérű bérgyilkos ölhette meg a férfit A Pólus Center bevásárló központ parkolója mögötti patakban találták meg a férfi holttestét. Tegnap késő délután egy női holttestet találtak egy Nyírpalota úti társasház előtt – írta a zoom.


Holttestet találtak újpalotán

Az augusztus 16-i esetről több beszámoló is eljutott hozzájuk, amelyek arról szóltak, hogy egy nő a lakása erkélyéről kiugrott. Szombat délután egy női és egy gyermek holttestet találtak Újpalotán , a Nyírpalota utcai toronyház előtt. A BRFK járőrei a helyszínre érkeztek, és megállapították, hogy egy éves nő éves kislányával kiugrott az épület 16.


Vasárnap reggel érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy a főváros XV. Zrínyi utcában egy családi házban holttestet találtak. Hirdetés A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy az éves férfi halálát.


Hirdetés Andrew Mariner főfelügyelő sajtótájékoztatóján elmondta: a kamion szombaton lépett be Nagy-Britanniába az észak-walesi Holyhead kikötőjében, amely csaknem 5kilométerre van attól a. Debrecen: Leégett egy faház a Hajdúsámsonhoz tartozó Sámsonkertben, a Számadó utcában kedden késő éjszaka, a tűzoltók egy holttestet találtak a romok alatt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán hajnalban az MTI-vel. Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint a mintegy húsz négyzetméteres faház teljes terjedelmében égett. Péntek hajnali egy óra előtt szóltak a rendőröknek, hogy ég egy autó a XV. Az oltás után két holttestet találtak a járműben – közölték péntek reggel. Holtan találtak egy éves asszonyt a Csömöri úti orvosi rendelő mosdójában.


A kerületi rendőrség eltűnt személyként már hétfő óta kereste az asszonyt - tudta meg a Népszava. A reggeli órákban érkezett a bejelentés, hogy a Siófokon, az Aranyparton, az egyik hotel előtti vízterületen a part közelében találtak egy holttestet. Megállapították, hogy az előző nap eltűnt férfi holttestét találták meg a vízben. Egy hatvan év körüli, halott férfit találtak járókelők Várpalotán, egy lépcsőház előtt szerdán hajnalban – írta a Veol.


Holttestet találtak újpalotán

A nád- és palafedelű parasztházban a felhalmozott lom és szemét gyulladhatott meg. Holttestet találtak a tűzoltók Izsákon vasárnap délután, miközben az egyik utcában a lángra kapott nádast és avart oltották - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Két holttestet találtak ma hajnalban a Nádastó parkban – közölte az MTI-vel a BRFK szóvivője.


Bognár Kinga annyit mondott: a mentőket kevéssel hat óra előtt hívta valaki, hogy halott ember fekszik az utcán, majd a közeli házban egy másik holttestet is találtak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések